Regionalni taksi prijevoznik Cammeo počeo voziti u Sjevernoj Makedoniji

Autor: Poslovni dnevnik , 23. kolovoz 2020. u 21:59
Cammeo tvrdi da će zapošljavati vozače s početnom zajamčenom neto plaćom od 400 eura/MIRANDA CIKOTIĆ/PIXSELL

Cameo Taxi dolazi s voznim parkom novih vozila s plinom kao pogonskim gorivom, što je ekološki najprikladnije, te su njegova vozila prvi “zeleni” taksiji na ulicama Skoplja.

Cammeo, regionalni taksi prijevoznik s aplikacijom, počeo je s radom u Sjevernoj Makedoniji. Stefan Nikolić, izvršni direktor Cameo Group Macedonia, vjeruje da će Cammeo donijeti novu dimenziju i kvalitetu taksi prijevoza u Skoplju, gdje je kompanija prvo počela s radom.

Cameo Taxi dolazi s voznim parkom novih vozila s plinom kao pogonskim gorivom, što je ekološki najprikladnije, te su njegova vozila prvi “zeleni” taksiji na ulicama Skoplja.

Iz tvrtke kažu da zapošljavaju vozače s početnom zajamčenom neto plaćom od 400 eura i bonusima za rad. Jamče da će ulagati u njihovo obrazovanje i licenciranje, a kroz vlastitu akademiju Cammeo stvara profesionalce koji su spremni pružiti najbolju uslugu putnicima.

Cammeo Group, sa sjedištem u Zagrebu, djeluje u pet zemalja i više od 40 gradova, ima gotovo 1500 zaposlenika i 1000 automobila koji godišnje prevoze više od 12 milijuna putnika, vozeći oko 50 milijuna kilometara. Posljednjih 14 godina Cammeo je tako postao dio svakodnevnog života tisuća ljudi u Hrvatskoj, Sloveniji, Češkoj i Srbiji.

Cammeo također nudi širok spektar usluga na tržištu, od gradskog, međugradskog i međunarodnom prijevoza, korporativnog prijevoza, premium prijevoza za VIP goste, prodaje franšiza, razvoja i prodaje IT softvera i poznate platforme
Taxi Navigator, do prodaje marketinškog prostora na vozilima, ali i samih vozila. Cammeo će uskoro početi nuditi svoje usluge i u drugim većim makedonskim gradovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close