Prva kripto burza u BiH 14. rujna

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2020. u 21:59

Za krajnjeg korisnika to znači da može iznijeti svoju cijenu po kojoj želi kupiti ili prodati svoju digitalnu imovinu – kripto valutu na našoj BCX kripto burzi.

Prva kripto burza u BiH počet će s radom 14. rujna, u okviru BCX kripto mjenjačnice koja već dvije godine radi na razvoju tržišta digitalne imovine u BiH. BCX kripto burza označava veliki korak naprijed prema stvaranju novog i vlastitog tržišta digitalne imovine u BiH i regiji, koje je neovisno o stranim burzama. “BCX kripto burza prestavlja sljedeću stepenicu u razvoju BCX platforme, a time i kripto tržišta u BiH i regiji.

Za krajnjeg korisnika to znači da može iznijeti svoju cijenu po kojoj želi kupiti ili prodati svoju digitalnu imovinu – kripto valutu na našoj BCX kripto burzi. Korisnici BCX kripto burze imat će manje provizije u odnosu na provizije BCX mjenjačnice”, rekao je Boris Majstorović, suosnivač i direktor BCX-a. U promotivnom razdoblju od mjesec dana provizija za sve kupovne naloge bit će 1%, a za prodajne naloge 2%.

Komentirajte prvi

New Report

Close