Počinje obnova naselja Slovenska plaža

Autor: Poslovni dnevnik , 15. kolovoz 2021. u 22:00
Kompleks u vlasništvu Budvanske rivijere dobit će sobe s četiri umjesto s tri zvjezdice/PD

Na web stranicama kompanije navodi se da je to turističko naselje sastavljeno od 10 pojedinačnih vila, kao i da ima sobe i apartmane sa 3 i 4 zvjezdice.

Planira se obnova turističkog naselja Slovenska plaža, s ciljem podizanja standarda soba tog kompleksa sa sadašnje tri, na četiri zvjezdice, priopćeno je iz crnogorske Hotelske grupe Budvanska rivijera.

Odbor direktora dao je suglasnost da izvršni direktor pokrene pripremne aktivnosti za realizaciju projekta obnove Slovenske plaže.

Na web stranicama kompanije navodi se da je to turističko naselje sastavljeno od 10 pojedinačnih vila, kao i da ima sobe i apartmane sa 3 i 4 zvjezdice. Kompleks ima ukupno 522 smještajne jedinice, odnosno 414 soba i 108 apartmana kategorije 3 zvjezdice.

U priopćenju je navedeno i da je Odbor direktora donio i odluku o osnivanju Povjerenstva za ispitivanje poslovanja te kompanije.

“Na sjednici je donesena i odluka o sazivanju 20. redovne Skupštine dioničara 20. rujna na kojoj će se odlučivati o imenovanju revizora za ovu godinu i izmjenama i dopunama Statuta”, navodi se u priopćenju kompanije.

Sredinom lipnja, odlukom Skupštine dioničara, u novi Odbor direktora imenovani su Mijomir Pejović, Nebojša Janović i Aleksandar Jeličić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred AIK banke i Jovan Purar kao predstavnik tvrtke Tandexon limited.

Komentirajte prvi

New Report

Close