Plan proizvodnje u Rudniku i Ugljeviku premašen za 8,6%

Autor: Poslovni dnevnik , 01. studeni 2022. u 22:00
Potpisan je i ugovor o nabavci velikog bagera, zapremine 16 metara kubnih, čija se isporuka očekuje/Shutterstock

Prioritet u isporuci ugljena imaju jedino zaposleni u tvrtki, kojima se isporuka vrši subotom i nedjeljom, kao i Gradska toplana u Bijeljini.

Plan proizvodnje ugljena u Rudniku i termoelektrani Ugljevik ispunjen je sa 108,6 posto od početka godine do kraja rujna, objavljeno je na internetskoj stranici tvrtke, piše ekapija. U ovom razdoblju proizvedeno je 1.578.414 tona ugljena.

Kao dobru vijest ističu da je potpisan ugovor o nabavci velikog bagera, zapremine 16 metara kubnih, čija se isporuka očekuje u narednom periodu.

Prioritet u isporuci ugljena imaju jedino zaposleni u tvrtki, kojima se isporuka vrši subotom i nedjeljom, kao i Gradska toplana u Bijeljini, a izlazi se u susret i zahtjevima pojedinih domova zdravlja i bolnica.

Sva druga fizička i pravna lica u redovnom su postupku isporuke ugljena, uključujući isporuke za Srbiju i Federaciju BiH.

U rudniku su potvrdili da je aktualan veliki porast u potražnji ugljena iz okruženja, prije svega zbog nestašice tog energenta u FBiH, što je glavni razlog gužvi koje se stvaraju pri isporuci. Na postrojenju pripreme i otpreme ugljena radi se planirani remont.

Komentirajte prvi

New Report

Close