Ovo je katastrofa: Turisti koriste šampon na plaži, ubijaju more, a onda nam još i prijete?!

Autor: Poslovni.hr , 20. lipanj 2022. u 11:23
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

To se veže uz ljude koji dođu tu na jedan dan na kupanje i onda se prije povratka odluče našamponirati. To jednostavno nije lijepo, govore stanovnici Neuma…

U zraku je 30 plus, u moru ugodnih 20 plus, što znači da ćemo idućih tjedana sve teže naći slobodno mjesto na plaži. A kad ga jednom nađemo, htjeli bismo da je more čisto, da nije pretjerana buka… Uglavnom, želimo uživati i malo odmoriti.

A uživati je proteklog vikenda u Neum pohrlilo i tisuće turista. Jedini BiH izlaz na more je ‘preplavljen’, a među gostima se našlo i nekolicina onih koji su svojim ponašanjem naljutili lokalce. Kako piše Dnevni Avaz, dio turista koristi šampon na javnim tuševima, pa ta voda ide u more, pa more nije kakvo bi trebalo biti…

– Ovo je prava katastrofa. Ubijaju nam more. Kad ih upozorimo prijete tučnjavom i svađaju se s nama. Pa valjda je neka osnova bontona to ne raditi i poštivati mjesto u koje dođete – govore nezadovoljni stanovnici Neuma za Avaz i nastavljaju:

– To se veže uz ljude koji dođu tu na jedan dan na kupanje i onda se prije povratka odluče tu našamponirati. To jednostavno nije lijepo, Pa ti tuševi su tu kako bi oprali sa sebe slanu vodu i to je to – pričaju lokalci.

Komentari (2)
Pogledajte sve

koga briga što se u tuđoj zemlji peru sa šamponom na plaži? Osim toga tko uopće dolazi u Neum na more?

Nek idu Erdoganu, pa nek njegovo jer su njegovi, more onečišćuju….bagra!!!

New Report

Close