Otvaranje hotela One&Only odgođeno za početak listopada

Autor: Poslovni dnevnik , 05. travanj 2020. u 21:59
Prva faza izgradnje Portonovi resorta sa 214 stanova, restorana i kafića, završena je prošlog ljeta

Portonovi resort zatvoren je za posjetitelje i smanjen je broj zaposlenika, koji rade od kuće od početka uvođenja izvanrednog stanja.

Zbog globalne situacije i mjera koje je predložila vlada Crne Gore u cilju sprečavanja širenja koronavirusa donesena je odluka da se otvaranje hotela One&Only Portonovi odgodi za 1. listopad 2020. godine, javljaju crnogorski mediji. U planu je bilo da hotel bude otvoren u lipnju.

Adrijana Husić, menadžerica za marketing i komunikacije, rekla je da je ta teška odluka, donesena zbog sigurnosti gostiju i kolega. “Azmont Investements kao društveno odgovorna kompanija provodi adekvatne mjere u skladu s mjerama koje je uvela vlada Crne Gore”, rekla je Husić.

Prema njenim riječima, Portonovi resort zatvoren je za posjetitelje i smanjen je broj zaposlenika, koji rade od kuće od početka uvođenja izvanrednog stanja. Građevinski radovi su nastavljeni uz prioritet očuvanja zdravlja i sigurnosti svih ljudi uključenih u građevinske, ali i redovne aktivnosti administracije.

“Gradilište Portonovi je aktivno uz angažman nužne radne snage. Radnici, njih oko 800, strogo poštuju propisane mjere”, rekla je Husić. Smanjen je broj radnika na istom radnom mjestu, zbog poštovanja socijalne distance, a radnici se ne okupljaju u većem broju za vrijeme pauza.

Prva faza izgradnje Portonovi resorta sa 214 stanova, restorana i kafića, završena je prošlog ljeta, a kompleks je otvoren 1. kolovoza.

Komentirajte prvi

New Report

Close