Nova mega investicija: Gradi se novi centar na čak 28.000 kvadrata

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2023. u 09:22
Foto: Pixabay/Ilustarcija

Time će ovaj gigant drastično povećati svoje distributivne kapacitete koji su mu potrebni kako bi zadovoljio svoju rastuću maloprodajnu mrežu.

Najveća bosansko-hercegovačka kompanija Bingo usred je nove velike investicije. Bingo je, naime, počeo s izgradnjom novog logističko-distributivnog centra u Tuzli, točnije u Privrednoj zoni Bosanska Poljana, piše BiznisInfo.ba.

Objekt će se sastojati od dvije lamele koje će se, ukupno gledajući, prostirati na čak 28.080 kvadratnih metara. Time će ovaj gigant drastično povećati svoje distributivne kapacitete koji su mu potrebni kako bi zadovoljio svoju rastuću maloprodajnu mrežu.

Objekt će, kako saznaje Biznisinfo, biti opremljen po najsuvremenijim principima.

Inače, gradnja ovog centra od ranije je planirana. To je u travnju ove godine najavila direktorica Binga Ljiljana Kunosić.

“U ovoj godini planiramo početi izgradnju još većeg distributivnog suvremenog centra u Tuzli”, kazala je Kunosić, a kompanija je u međuvremenu prešla s riječi na djela, pa je izgradnja objekta počela i već dobro napreduje.

Inače, Kunosić je o tome govorila u travnju na godišnjoj press konferenciji koja je održana u također novom, najsuvremenijem Bingovom logističko-distributivnom centru u Rajlovcu u Sarajevu. U izgradnju tog centra u Rajlovcu je uloženo 40 milijuna KM, a za njegovu implementaciju odgovorni su domaći stručnjaci.

“Podaci iz prošle godine pokazuju našu opredijeljenost rastu i razvoju domaćeg gospodarstva. U ovoj godini nastavljamo i dalje s investicijama. Uz razvoj prodajne mreže, akvizicije tržišnih centara i jačanja domaće proizvodnje”, rekla je tada direktorica Bingo Group.

Komentirajte prvi

New Report

Close