Njemački logističar otvorio tvrtke u BiH i Crnoj Gori

Autor: Poslovni.hr , 22. rujan 2021. u 21:59
Foto: pixabay

Podružnica osnovana 2019. u Beogradu razvija se bolje od očekivanja, a Srbija će u budućnosti služiti kao središte grupe Militzer & Münch za Zapadni Balkan. 

Grupa Militzer & Münch otvorila je dvije nove tvrtke – u Bosni i Hercegovini (Sarajevo) i u Crnoj Gori (Podgorica). Nove tvrtke, koje su počele s radom krajem kolovoza, jačaju njihovu mrežu na Balkanu i klijentima nude sve usluge te njemačke transportno-logističke grupe, s fokusom na organizaciju cestovnog prijevoza i carinjenje.

Na oba tržišta Militzer & Münch vidi veliki potencijal za daljnji rast, navodi se u priopćenju grupe. To širenje dolazi kao očekivani korak nakon odličnih rezultata kompanije u Srbiji. Podružnica osnovana 2019. u Beogradu razvija se bolje od očekivanja, a Srbija će u budućnosti služiti kao središte grupe Militzer & Münch za Zapadni Balkan.

“Mnogi kupci s kojima radimo u Srbiji, prije svega iz sektora modne i tekstilne, kao i automobilske i kemijske industrije, aktivni su i na drugim tržištima u regiji. Zbog toga će dvije nove tvrtke uglavnom prevoziti robu za kompanije iz navedenih industrija”, kaže Nikola Vasiljević, glavni direktor kompanije Militzer & Münch u Crnoj Gori i BiH te izvršni direktor kompanije u Srbiji. On je dodao da su u Beogradu postali vlasnici logističke nekretnine. U balkanskoj regiji Militzer & Münch već posluje u Grčkoj, Bugarskoj i Rumunjskoj te nudi širok spektar logističkih usluga.

Komentirajte prvi

New Report

Close