Najviše vaučera iskorišteno u Trebinju

Autor: Poslovni dnevnik , 07. listopad 2020. u 22:00
U ljetnoj sezoni turistima su bili dostupni mnogi zanimljivi sadržaji, kao što su kompleks Grad sunca

Građani Republike Srpske mogu svoje turističke vaučere upotrijebiti i u trebinjskom hotelu Central park.

Najveći broj građana Republike Srpske u ovogodišnjoj turističkoj sezoni bio je zainteresiran da turističke vaučere vlade RS upotrijebi u Trebinju, pa je u tom gradu do sada iskorišteno više od 3500 vaučera, rekao je Srni Marko Radić, direktor Turističke organizacije Trebinja.

Prema njegovim riječima, tome je pridonijela bogata turistička ponuda Trebinja, a u ljetnoj sezoni turistima su bili dostupni mnogi zanimljivi sadržaji, kao što su turistički kompleks Grad sunca, gradski bazeni i prirodna kupališta. “Turistički kompleks Grad sunca bio je najtraženija lokacija za korištenje turističkih vaučera”, dodao je Radić.

Bojan Vučurević, izvršni direktor za turizam i usluge turističkog kompleksa Grad sunca, rekao je Srni da je u hotelu Panorama u Trebinju, koji se nalazi u sklopu kompleksa, u srpnju, kolovozu i rujnu iskorišteno oko 450 turističkih vaučera.

“Ono što je privuklo goste prije svega je akva-park u kompleksu Grad sunca, a zatim dino-park i etno-selo. Zbog zatvaranja granica, ljudi nisu mogli otići na more, što nam je pogodovalo, a gosti su uglavnom bile obitelji s djecom”, kaže Vučurević. On je istaknuo da je prosjek boravka gostiju ove godine bio mnogo duži nego prethodnih.

U hotelu Nar u Trebinju, koji je jedan od prijavljenih za korištenje turističkih vaučera, Srni je rečeno da je do sada iskorišteno više od 100 vaučera, te da su smještajni kapaciteti hotela u kolovozu i rujnu bili u potpunosti popunjeni. Iz hotela kažu da su zabilježili i dolazak velikog broja turista iz Srbije.

Građani Republike Srpske mogu svoje turističke vaučere upotrijebiti i u trebinjskom hotelu Central park, u kojem ih je do sada iskorišteno oko 150. Hotel bilježi i veliki broj gostiju koji su se prijavili putem agencija. Turistički vaučeri u iznosu od 100 KM (oko 51 euro) mogu se iskoristiti do 15. studenoga.

Komentirajte prvi

New Report

Close