Najluksuzniji hotel na Jadranu kojeg obožava i Bill Gates, Hrvatima nudi upola niže cijene

Autor: Poslovni.hr , 01. lipanj 2020. u 14:50
Foto: Getty Images

Nautički dizajn priča priču o slavnoj prošlosti te blistavoj budućnosti.

Najluksuzniji hotel na Jadranu Regent Porto Montenegro te destinacija Boka Kotorska građanima Hrvatske bliži su no ikada. Jedini hotel u regiji, koji reimplementira Forbes standarde u poslovanju, za Hrvate je ovog ljeta dao izazovnu ponudu od 50% popusta za boravak u ovom predivnom zdanju, piše Living.

Hotel koji je prošlo ljeto ugostio jednog od najbogatijih ljudi svijeta Bill Gatesa te mnoge druge svjetske zvijezde prvi je one najviše kategorije u Boki Kotorskoj – najjužnijem europskom fjordu. Regent Porto Montenegro uspješno je ispričana priča kroz koju je utkana povijest bokeljskog pomorstva (više od 60 crteža – original ili kopije koji se nalaze po javnim prostorima hotela iz Mornaričko-tehničko remontnog zavoda „Sava Kovačević“ kolokvijalno poznatijeg kao Arsenala), nautički dizajn koji priča priču o slavnoj prošlosti te blistavoj budućnosti.

Nakon pandemije koronavirusa, Regent Porto Montenegro prvi je hotel koji je građanima Hrvatske uputio poziv u korona free zemlju. Sve informacije o ovoj zanimljivoj ponudi za građane Hrvatske mogu se pronaći na linku.

Komentirajte prvi

New Report

Close