Veganska prehrana sve je popularnija, naročito među pripadnicima mlađe generacije, starosti do 25 godina. Ako na to dodamo i povećanu svijest o važnosti očuvanja životne sredine, ne čudi što se sve veći broj kompanija i proizvođača hrane okreće veganskim proizvodima – strogo na biljnoj bazi.
Tako je najnoviji hit u svijetu gastronomije veganska čokolada, koja ne sadrži mlijeko, ali koja je jednako kremasta i ukusna. Ovu delikatesu smo imali prilike probati u Chocolate Academy Belgrade, gdje je održana svečana promocija ovog proizvoda poznatog belgijskog brenda Callebaut, piše City magazin.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu