Na sajmu Gulfood 2024 u Dubaiju 24 srpske prehrambene tvrtke

Autor: Miroslav Kuskunović , 21. veljača 2024. u 17:00
Foto: Shutterstock

Ovogodišnje 29. izdanje Gulfoodaa ugostit će rekordnih 5.500 izlagača.

Međunarodni sajam prehrambene industrije “Gulfood 2024” počeo je u Dubaiju i na njemu sudjeluju 24 srpske kompanije koje predstavljaju svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, objavila je Privredna komora Srbije (PKS).

“Nastup na sajmu im omogućava da plasiraju domaće proizvode na nova tržišta, kao i da unaprijede postojeće i steknu nove poslovne kontakte, kako u Ujedinjenim Emiratima tako i širom svijeta, obzirom da će narednih dana Dubai biti svjetski centar industrije hrane, pića, pratećih usluga i proizvodnih programa”, izjavila je Jovanka Ćalina, voditelj Centra za organizaciju sajmova Privredne komore Srbije.

Bit će prisutne ove kompanije iz Srbije: Tartufi SR, The Fun&Fit Company, Packom International, Laki, Master Food, Benlia foods, YUMIS, Master Fruits, Sirogojno Company, Natura Top, Frucom Food, Podgorina voće, Cold Pressok, Tisacoop, CG Foods Europe, Damar Confit, Stanić, Minela PR, Geneza, ITN Group, Budimka, Mirax Agrar, Drenovac i Flory. Ovogodišnje 29. izdanje Gulfoodaa ugostit će rekordnih 5.500 izlagača.

Komentirajte prvi

New Report

Close