Lumiwings više ne prodaje karte za letove iz Tuzle

Autor: Poslovni dnevnik , 21. veljača 2024. u 09:53
Foto: Shutterstock

Na stranici piše ili “rasprodano” ili “letovi nisu pronađeni”. 

Vrlo čudna stvar se događa s Lumiwingsom u Tuzli. Kompanija još uvijek prodaje letove samo na letu za Maastricht 20. veljače, nakon čega nije moguće kupiti karte za svih šest destinacija iz Tuzle (Esbjerg, Hamstad, Istanbul, Maastricht, Saarbrucken i Stockholm).

Na stranici piše ili “rasprodano” ili “letovi nisu pronađeni”. Kružile su neslužbene informacije da je stranica u tehničkom remontu i da će proraditi u ponedjeljak, no to se nije dogodilo. Konačno, Lumiwings nastavlja s uobičajenom prodajom karata iz Foggie za sva odredišta u veljači i ožujku.

To znači ili da se Lumiwings povlači iz Tuzle ili postoje problemi u sistemu prodaje, piše Zamaaero. A ako je ovo drugo, to je krajnje neprihvatljivo, jer potencijalni putnici ne mogu kupiti karte samo za 2 ili više dana.

I onda ne treba čuditi zašto je faktor opterećenja na tim letovima tako nizak. Direktor tuzlanske zračne luke Dževad Halilčević kazao je za Zamaaero da su u stalnom kontaktu s tvrtkom te da se radi o grešci u sistemu prodaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close