Lječilište Reumal povećalo broj noćenja za 72 posto

Autor: Poslovni.hr , 10. travanj 2022. u 21:59
Foto: pd

Nakon što je Hotel Reumal u cjelosti preuređen 2020. godine, u prvom dijelu ove godine planirano je otvorenje potpuno obnovljene zgrade Banje Reumal.

Lječilište Reumal Fojnica (BiH) ostvarilo je u prva tri mjeseca ove godine 72,4 posto više noćenja u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Uprava Reumala kao razloge za povećanje broja noćenja i prihoda ističe prije svega vraćanje povjerenja u tog regionalnog lidera u pružanju usluga banjskog liječenja, rehabilitacije i aktivnog odmora, kao i prestanak pandemije koronavirusa. Premda je prvo tromjesečje prošle godine bilo najlošije u povijesti Reumala, uslijedila je konsolidacija i 2021. godina je završena uspješno, javlja Indikator.ba.

“Mnogi su nam predviđali kraj uslijed poznatih okolnosti u Reumalu prije dolaska novog vodstva. Dodamo li tome i vrlo negativan utjecaj i velike posljedice pandemije, možemo razumijeti razmjere problema s kojima smo se susretali u protekle dvije godine. Zato su ovi rezultati koje smo svi zajedno ostvarili u prva tri mjeseca ove godine pravi podvig. Velik je potencijal našeg Reumala, i imamo plan kako ga iskoristiti”, objašnjava Alija Mukača, izvršni direktor Javne ustanove Lječilište Reumal Fojnica.

Mukača najavljuje realizaciju novih velikih planova koji će značiti ne samo daljnje podizanje kvalitete usluga već i značajno povećanje broja zaposlenih.

Nakon što je Hotel Reumal u cjelosti preuređen 2020. godine, u prvom dijelu ove godine planirano je otvorenje potpuno obnovljene zgrade Banje Reumal. Riječ je o objektu koji je od državnog značaja zbog svoje specifičnosti u liječenju nepokretnih pacijenata, paraplegičara, kvadriplegičara, teško pokretnih i djece.

U tijeku je i obnova ulice koja vodi prema Banji Reumal od ulaza u Hotel Reumal u dužini od 250 metara, s njenim proširenjem i stazama za pješake. Također, u planu je uređenje aperitiv bara u Hotelu Reumal, kao i uređenje trim kabineta na petom katu hotela, koji daje najbolje rezultate svim pacijentima.

Komentirajte prvi

New Report

Close