Kroz banjalučki aerodrom prošlo više od 250.000 putnika

Autor: Poslovni dnevnik , 03. studeni 2022. u 22:00
U ljetnoj sezoni ostvarena je suradnja s Air Cairoom i Freebirdom/Shutterstock

Iz banjalučkog Aerodroma navode da je nakon globalnog utjecaja na zrakoplovstvo koji je ostavila pandemija virusa korona, ova godina ipak bila uspješna.

Preko banjalučkog Aerodroma je od početka godine do kraja rujna prošlo 250.939 putnika, rečeno je Srni iz ove tvrtke, prenosi portal Banjaluka.net.

U ljetnoj sezoni ostvarena je suradnja s aviokompanijama Air Cairo i Freebird sa čarter letovima Banjaluka-Hurgada-Banjaluka i Banjaluka-Antalija-Banjaluka, te Air Montenegro s redovnom linijom Tivat-Banjaluka-Tivat.

Iz banjalučkog Aerodroma navode da je nakon globalnog utjecaja na zrakoplovstvo koji je ostavila pandemija virusa korona, ova godina ipak bila uspješna.

“Tome svjedoči odlična suradnja s vodećim europskim niskotarifnim aviokompanijama Ryanair i Wizz Air, kao i sa kompanijom Air Serbia”, navode iz iz Aerodroma Banjaluka.

Zimska sezona letenja otvorena je sa novom destinacijom kompanije Ryanair Berlin-Banjaluka-Berlin.

Osim za Berlin, putnici sa banjalučkog Aerodroma mogu letjeti aviokompanijom Ryanair i za Bruxelles, Geteborg, Memingen, Beč, Milano, Bergamo, Stockholm Arlanda i Nirnberg.

S aviokompanijom Wizz Air leti se do Dortmunda, Bazel Mulhausa, Malmoa, Stokholm Skavsta i Hamburga, dok Air Serbia leti do Beograda.

Banjalučki Aerodrom napominje da će nastaviti da razvija i planira poslovanje kako bi poduzeće bilo operativno za trenutne i buduće saradnje.

“Zadovoljni smo što našim sugrađanima ove zime možemo ponuditi putovanja širom Europe i svijeta”, zaključili su iz ovog poduzeća, prenosi Banjaluka.net.

Komentirajte prvi

New Report

Close