Kompanija iz Cazina gradi turističko naselje na Hvaru

Autor: Poslovni.hr , 22. veljača 2024. u 11:53
Foto: Pixabay

Proizvodi uspješne kompanije iz Cazina već su desetljećima prisutni u Hrvatskoj, a sve je više objekata na Jadranu koji imaju proizvode “Limometal”.

Bosanci i Hercegovci uveliko planiraju ljetovanja, a jedno od njihovih najdražih mjesta za odmor je Hvar, sunčani otok okružen kristalno čistim morem, koji je i jedna od najpoznatijih destinacija u regiji.

Na ovom otoku posljednjih mjeseci su i radnici bosanskohercegovačke kompanije “Limometal”. Uspješna tvrtka iz Cazina i ove godine radi na izgradnji još jednog turističkog naselja na ovom prelijepom otoku, piše Biznisinfo.ba.

Investitor montažnih kuća na lokaciji Stari Grad Hvar je grupacija “Valamar Hotels & Resorts” a glavni izvođač objekata montažne gradnje je tvrtka “Massa Building”. Ona je preuzela ulogu glavnog izvođača radova ove godine. U periodu od studenog prošle godine do travnja 2024. gradi se 49 objekata, od kojih tvrtka “Massa Building” gradi 34 objekta – kaže Mensur Mulalić, direktor “Limometala”.

Proizvodi uspješne kompanije iz Cazina već su desetljećima prisutni u Hrvatskoj, a sve je više objekata na Jadranu koji imaju proizvode “Limometal”.

“Dokazali smo da roba bosanskohercegovačkog porijekla može biti jednako kvalitetna i da uz prave partnere bez problema možemo parirati proizvodima iz Europske unije, ali i iz cijelog svijeta. Da se dobar glas daleko čuje, potvrđuje i ponuda iz SAD-a. Trenutno smo u pregovorima s jednom američkom kompanijom za izvoz materijala za 150 montažnih objekata u Americi. Planiramo razviti i svoje prototipe montažnih kuća za domaće i europsko tržište, i trenutno smo u procesu njihovog razvoja, jer se sve više investitora odlučuje na EKO sistem gradnje”, ističe Mulalić.

Komentirajte prvi

New Report

Close