Klas sklopio ugovor o distribuciji na Kosovu

Autor: Poslovni dnevnik , 16. veljača 2023. u 21:59
Klas potpisao strateške ugovore s distribucijskim tvrtkama Prizren Commerce Group i ABI/PD

Aktivnosti na Kosovu dio su regionalnog širenja Klasa.

Tvrtka Klas, kao jedna od vodećih prehrambenih kompanija u Bosni i Hercegovini, ovu godinu započinje osvajanjem još jednog tržišta, a to je Kosovo.

Potpisivanjem strateškog ugovora sa distribucijskim tvrtkama Prizren Commerce Group i ABI, Klas sa svojim asortimanom slastica (bosanski lokum, štrudla, sve vrste kiflica i jaro keksa) ulazi u sve supermarkete na Kosovu. Osim ovih proizvoda, u trgovinama će se moći kupiti i dobro poznata Klasova jufka.

“Kosovo, kao vrlo mlado tržište, pokazalo je interes za naše proizvode i to nam govori da je kvaliteta koju nudimo već godinama prepoznata i na novijim tržištima. Ove godine cilj nam je pokriti sve zemlje bivše Jugoslavije i da se do kraja 2023. godine u njima mogu kupiti proizvodi iz našeg asortimana”, rekao je Dragan Vučić, izvršni direktor tvrtke Klas.

Dok prve isporuke Klasovih proizvoda stižu na Kosovo, iz tvrtke navode da će proširiti izvozni asortiman na ovo tržište te da će građani Kosova uskoro moći kupiti najpoznatije Klasovo brašno.

Aktivnosti na Kosovu dio su regionalnog širenja Klasa. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Iz kompanije Klas naveli su kako su u pregovorima sa distributerima da se šire na sve trgovačke lance u Srbiji, jer je prvi izvoz bio pokazatelj da postoji potreba za premium bh. brendovima iz Klasove proizvodnje.

Komentirajte prvi

New Report

Close