Kladanjska Muška voda prodana za 715 tisuća eura

Autor: Poslovni dnevnik , 25. ožujak 2020. u 21:59
Novi vlasnik turističkog kompleksa Kasim Selimović želi izgraditi bazen, zoološki vrt, biciklističke staze i sportske terene

Kompleks Muška voda prostire se na 76.680 kvadrata, od čega je 26.000 pod šumom. Izgrađeni su hotel, tri bungalova, vikendica, nogometni teren, pekara i kantina.

Trinaesta javna prodaja kompleksa Muška voda na planini Konjuh kod Kladnja završena je uspješno jer ga je kupio Kasim Selimović poduzetnik iz Tuzlanskog kantona (TK), za 1,4 mil KM (oko 715.000 eura).

“Imamo dugove prema Poreznoj upravi, Upravi za indirektno oporezivanje i vladi TK. Kada sve izmirimo, očekujemo da će se i prema radnicima ispoštovati obveze između 90 i 100%”, kaže Šahzudin Halilović, predsjednik Odbora vjerovnika. Kupac, inače vlasnik kompanije Piemonte, ima velike planove.

“Prvo ću krenuti s obnovom hotela i restorana, a planiram i gradnju bazena, zoološkog vrta, biciklističkih staza, sportskih terena. Procjenjujem da će me ta investicija stajati oko 3 mil KM. Moja je želja da dobijemo najreprezentativniji turistički potencijal u TK”, kaže Selimović.

Kompleks Muška voda prostire se na 76.680 kvadrata, od čega je 26.000 pod šumom. Izgrađeni su hotel, tri bungalova, vikendica, nogometni teren,  pekara i kantina.

U kompleksu se nalazi i ski-staza dužine 500 metara, stadion malih sportova, a moguće je napraviti i kupalište. Muška voda ima vlastiti izvor vode, po kojem je postala poznata u bivšoj Jugoslaviji, a za čije korištenje nije potrebna koncesija.

Komentirajte prvi

New Report

Close