Jeftinim letovima žele privući turiste na CG obalu

Autor: Poslovni dnevnik , 09. srpanj 2020. u 21:59
NTO i Montenegro Airlines nude promotivne cijene zrakoplovnih karat/Pixabay

Iz NTO-a je priopćeno da je MA zbog podizanja konkurentnosti za paket aranžmane ponudio promotivne cijene karata na svim raspoloživim linijama.

Crnogorska Nacionalna turistička organizacija (NTO) i nacionalni zračni prevoznik Montenegro Airlines (MA), u suradnji sa Privrednom komorom (PKCG), pokrenuli su akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana s ciljem povećanja turističkog prometa.

Iz NTO-a je priopćeno da je MA zbog podizanja konkurentnosti za paket aranžmane ponudio promotivne cijene karata na svim raspoloživim linijama, koje vrijede samo uz vaučer za smještaj, za letove iz i za Ljubljanu, Beč, Frankfurt, Düsseldorf i Hanover, 3. kolovoza i München i Leipzig, Pariz, a od 25. srpnja i Lion, Kopenhagen i Zürich.

“Znajući da je riječ o izvanredno niskim cijenama povratnih zrakoplovnih karata, koje se kreću od 99 eura na liniji za Ljubljanu, pa do najviše 164 eura na liniji za Pariz, s uključenim svim pristojbama, pozivaju se svi zainteresirani hotelijeri u Crnoj Gori da organiziraju jednako atraktivnu akcijsku ponudu usluga smještaja i boravka”, navodi se u priopćenju.

Na taj način bi Nacionalna turistička organizacija formirala i promovirala paket aranžmane, koji će biti dostupni za prodaju svim turističkim agencijama u Crnoj Gori i partnerima na ciljnim tržištima.

Komentirajte prvi

New Report

Close