Jeftinije od Hrvatske: Britanci oduševljeni malim gradom lijepih plaža do kojeg leti nova avionska linija

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2024. u 08:52
FOTO: Pixabay

“Jet2 je lansirao nove letove prema manje poznatoj destinaciji za odmor u Europi, poznatoj kao “jeftinija alternativa Hrvatskoj”, piše magazin Sun o britanskom avioprijevozniku koji će povezati Tivat s londonskim Stanstedom dva put tjedno. Nova linija će se zadržati tijekom ljeta pa sve do listopada. Kako najavljuje Sun od idućeg mjeseca Jet2 će letjeti i za Tivat iz Birminghama.

Britanci Tivat svojim čitateljima opisuju kao malu grad lijepih plaža s nevjerojatno osvježavajućim morem. Tivat se smjestio u zaljevu Boki Kotorskoj, točnije na poluotoku Vrmac.

Riječ je o malom gradiću koji se prostire na svega 46 kilometara kvadratnih – pa premda je mirniji i pitomiji od poznatijih priobalnih gradova kao što su Bar ili Budva, sigurno će vas oduševiti svojim duhom i opuštenošću. Ako poželite otkriti čari Crne Gore prije nego što postane još popularnija, to je najbolje učiniti što prije, prenosi punkufer.hr.

Bajkoviti šarm

“S prekrasnim plažama, srednjovjekovnim selima koja odišu bajkovitim šarmom i spektakularnim prirodnim atrakcijama – Crna Gora neće dugo ostati podcijenjena“, piše Sun, dodajući: “dodatni razlozi za posjet Tivtu su iznenađujuće jeftina pića i hoteli – noćenje za dvoje može se rezervirati već od 22 eura. Upravo zbog toga Crna Gora je pristupačnija alternativa Hrvatskoj“.

Komentirajte prvi

New Report

Close