Planira se graditi 46 vikendica površine od 50 do 130 četvornih metara, a cijena po kvadratu ne smije biti viša od 510 eura

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2020. u 12:36
Ilustracija: Getty Images

U zapadnom dijelu lokacije bit će smješteni ugostiteljski i sportski sadržaji.

Općina Istočno Novo Sarajevo raspisala je javni poziv za izbor strateškog patnera za relizaciju projekta izgradnje vikend naselja Tvrdimići, javlja Indikator.ba.

Ukupan broj objekata koji se planira graditi je 46 površine od 50 do 130 četvornih metara. Od strateškog partnera se očekuje da završi izgradnju naselja u roku od 18 mjeseci nakon što s Općinom i vlasnicima zemljišta zaključi ugovor. Najviša cijena izgradnje vikend objekata ne smije biti viša od 1000 KM (oko 510 eura) po četvornom metru.

Također, dužnost investitora bit će i da osigura bezuvjetno bankarsko jamstvo u vrijednosti od 10 posto procijenjene vrijednosti radova. Za kompleks rekreacijske zone i vikend naselja Tvrdimići izrađen je urbanistički projekt koji obuhvaća površinu od 24,9 ha.

U zapadnom dijelu lokacije bit će smješteni ugostiteljski i sportski sadržaji, u središnjem vikend objekti, dok je sjeverni i istočni dio predviđen za rekreativne sadržaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close