Eurofarm Centar otvorio poliklinike u Mostaru i Međugorju

Autor: Poslovni dnevnik , 09. rujan 2021. u 22:00
Foto: Pixabay

Najveća privatna zdravstvena ustanova u BiH sada posluje u sedam gradova.

Eurofarm Centar poliklinika, najveća privatna zdravstvena ustanova u BiH, otvorila je dvije nove poslovnice, u Mostaru i Međugorju, a do kraja 2021. otvara nove poliklinike i u Trebinju i Vitezu, te planira povezivanje s medicinskom grupom Sveučilišta u Sarajevu, pišu Poslovne novine.

Prema riječima Šukrije Huseinovića, izvršnog direktora Eurofarm Centar poliklinika, imaju ambiciozna, ali i realna očekivanja kada je riječ o širenju i modernizaciji postojećih resursa i otvaranju novih poslovnica.

“U BiH poslujemo na devet lokacija, u sedam gradova. Imamo poliklinike u Visokom, Tuzli, Goraždu, Bugojnu, tri lokacije u Sarajevu, kao i dvije nove poliklinike u Mostaru i Međugorju. Zadržavajući kontinuitet, u 2021. ćemo biti prisutni u četiri nova grada: Vitez, Mostar, Trebinje i Međugorje.

Naše poliklinike u Mostaru i Međugorju već su počele s radom, a do kraja 2021. otvaramo i poliklinike u Trebinju i Vitezu.

Također, do kraja ove godine planiramo i povezivanje s medicinskom grupom Sveučilišta u Sarajevu. Za nas će 2021. biti jako uspješna investicijska godina s dobrim poslovnim rezultatima”, rekao je Huseinović. Eurofarm Centar Poliklinika zaposlila je ove godine i nove kadrove.

“Našem timu pridružilo se novih 35 kolega i kolegica, na što smo posebno ponosni. Sada naš tim čini 205 stalno zaposlenih radnika, a planiramo ga povećavati zajedno s brojem poliklinika”, najavljuje Huseinagić.

Lanac Eurofarm Centar poliklinika u BiH posluje već 22 godine i pruža usluga u području primarne i specijalističko-konzultativne zdravstvene zaštite, a djeluje u sklopu ASA Grupe, vodećeg poslovnog koncerna u BiH.

Komentirajte prvi

New Report

Close