El Paso City s brojnim sadržajima otvara vrata gostima 15. svibnja

Autor: Poslovni dnevnik , 14. svibanj 2020. u 10:18
Tematski park, izgrađen kao kaubojski grad, moći će istovremeno primiti oko 100 gostiju

Rijeka koja teče parkom dijeli dvije tematske cjeline na američki i srpski dio.

Tematski park El Paso City, 14 kilometara udaljen od centra Zlatibora, prve posjetitelje primit će 15. svibnja, potvrdio je za eKapiju Milija Čumić, vlasnik te repilike kaubojskog grada.

Grad sa šatorima, karavanima, hotelom i 12 kućica, moći će istovremeno primiti oko 100 gostiju a od dodatnih sadržaja tu su i slastičarnica, teretana, muzej starih predmeta i konjušnica. Otvaranje je bilo zakazano za travanj ali je odgođen zbog koronavirusa.

“Normalno ćemo početi raditi, a kasnije će biti održano i svečano otvaranje. Kada je riječ o mjerama zaštite, priremili smo stolove tako da će posjetitelji biti na sigurnom razmaku. U restoranu i salonu stolovi su dovoljno odmaknuti da može sjediti samo dvoje ljudi, a vani i četiri. Ali park je velik, tako da i kad bi došlo 1000 ljudi, bilo bi prostora za sve”, kaže Čumić.

Tematski park El Paso City dobio je naziv po istoimenom pograničnom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kao što rijeka Rio Grande tvori prirodnu granicu između SAD-a i Meksika, rijeka koja teče parkom dijeli dvije tematske cjeline na američki i srpski dio.

Tako se s jedne strane rijeke nalazi kaubojski grad i indijansko selo, a na drugoj je smješten srpski dio s crkvom i zlatiborskim selom.

Komentirajte prvi

New Report

Close