Đoković ulazi u biznis, gradi luksuzni hotel i jedan od najvećih sportskih centara u regiji?

Autor: Poslovni.hr , 26. kolovoz 2022. u 09:44
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Izgradnja prestižne nekretnine očekuje se krajem godine.

Ponajbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, planira gradnju luskuznog hotela i jednog od najvećih sportskih centara u regiji na planini Goč (središnja Srbija), a kako otkriva portal Alo, projekt je vrijedan preko 20 milijuna eura.

Alo tvrdi da se Đoković prije nešto više od dva mjeseca odlučio na ovaj korak, a izgradnja prestižne nekretnine očekuje se krajem godine. Navodi se da su Đokovići željeli imati svoju oazu na visokoj nadmorskoj visini i ondje napraviti prestižni sportski centar koji će imati sve pogodnosti koje su potrebne Novaku.

Prije nekoliko mjeseci, ukazala im se prilika za kupnjom ogromnog zemljišta na planini Goč, a Novak je to shvatio kao znak da je vrijeme da ostvari svoj san i uloži u izgradnju sportskog kompleksa udaljenog 15-tak kilometara od Vrnjačke Banje (oko 200 km od Beograda).

“Novak je svega nekoliko dana pregovarao o kupovini zemljišta na Goču, a budući da su njegovu ideju podržali vodeći investitori u tom dijelu Srbije, dogovor je lako postignut. Za nekoliko tjedana očekuje se da zemljište i ‘papirnato’ bude u njegovom vlasništvu, a početak izgradnje dogovorili su za početak prosinca. Kako na zemljištu ne postoji nijedan objekt, Nole će s gradnjom početi od nule, pa će mu za izgradnju hotela i sportskog centra biti potrebno nešto više od dvije godine”, naveo je izvor blizak Đokoviću koji je želio ostati anoniman i istakao da će luksuzni kompleks koštati više od 20 milijuna eura.

Dodao je da je najbolji tenisač svijeta isplanirao da sportske aktivnosti i treninzi budu potpuno besplatni za sve socijalno ugrožene mališane, piše Alo.

Komentirajte prvi

New Report

Close