Crnogorski lanac Voli uskoro ulazi na srpsko tržište

Autor: Poslovni dnevnik , 07. siječanj 2021. u 22:00
Voli zasad ima više od 60 maloprodajnih objekata u Crnoj Gori gdje je i najveći poslodavac/PD

Voli zasad ima više od 60 maloprodajnih objekata u 27 crnogorskih gradova i mjesta.

Voli, najveći crnogorski trgovački lanac, planira ulazak na srpsko tržište, neslužbeno doznaje portal Retail Serbia.

Voli zasad ima više od 60 maloprodajnih objekata u 27 crnogorskih gradova i mjesta, najveći je poslodavac u Crnoj Gori i najveći poljoprivredni proizvođač. Osim ulaska na tržište Srbije, kompanija je istraživala i ostala tržišta u regiji.

Voli je 2020. godinu završio otvaranjem novog hipermarketa u Zeti. Na 1600 četvornih metara potrošače očekuje oko 10.000 proizvoda. U sklopu nove trgovine, kupcima je na raspolaganju i usluga Take&Go.

Novi hipermarket ima 150 mjesta za parkiranje i zapošljava 50 radnika. Planiraju i otvaranja novih maloprodajnih objekta u Danilovgradu, Plavu, Budvi i Podgorici.

Iz Volija su krajem prošle godine za podgoričke Vijesti odbacili informacije da će kompanija biti prodana njemačkom globalnom trgovačkom lancu Lidl.

Najavili su daljnje širenje poslovanja i izlazak na regionalno tržište u partnerstvu s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), koja u vlasničkom udjelu Volija ima 15,7%.

Voli u Crnoj Gori posluje s formatima market, supermarket i hipermarket, dok se u Podgorici nalazi distribucijski centar na 16.000 kvadrata. Kompanija je nedavno otvorila i svoju online trgovinu koja nudi oko 4500 proizvoda.

Komentirajte prvi

New Report

Close