Cinestar Cinemas uskoro otvara kino nove generacije

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2020. u 14:33
Foto: Cinestar

S 10 moderno opremljenih kino dvorana i preko 1450 sjedala, CineStar Sarajevo bit će najveće, najmodernije, ali i najljepše kino u Bosni i Hercegovini.

Nakon Mostara, Bihaća, Tuzle, Banja Luke i Zenice, CineStar Cinemas, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, uskoro će otvoriti još jedan multipleks u Bosni i Hercegovini i to u sklopu najvećeg trgovačkog centra Bingo City Center koji je otvoren u sarajevskom naselju Alipašin Most. Ovim novim CineStarovim projektom, ponuda  Sarajeva u segmentu kino prikazivaštva obogaćena je i podignuta na višu razinu čime se Sarajevo može svrstati uz bok s najmodernijim gradovima Europe i svijeta

CineStar Cinemas, multipleks posljednje generacije će, u Sarajevu, nastaviti njegovati koncept “Destination cinema”, koji je apsolutni trend u svjetskoj kino industriji, a ljubiteljima filmske umjetnosti u bosanskohercegovačkoj prijestolnici ponuditi nezaboravno kino iskustvo i u potpunosti promijeniti kino izlazak na kakav su navikli.

S 10 moderno opremljenih kino dvorana i preko 1450 sjedala, CineStar Sarajevo bit će najveće, najmodernije, ali i najljepše kino u Bosni i Hercegovini. Osim tehnološke superiornosti, interijer sarajevskog CineStara obilovat će raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri koji su uređivali i druge nagrađivana CineStar kina, od koji je posljednje u Splitu dobilo nagradu za najbolje novoizgrađeno kino u Europi 2018.

Osim u prepoznatljivim CineStar uslugama, poput Moja CineSrijeda – najpovoljnijeg dana u tjednu, Family paketa, proslave rođendana u dvije najmodernije rođendaonice, ali i loyalty programa koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, posjetitelji će prije ili poslije filma moći uživati u Cinema Baru, elegantnom dizajnerskom baru s odvojenom pušačkom zonom kao i vanjskom natkrivenom terasom što će kino izlazak podići na novi nivo. CineStar kina s pet zvjezdica tako posjetiteljima osiguravaju najbolji užitak gledanja filmova, a organizatori događaja ovim kinom dobivaju i superiorni business centar za najrazličitija okupljanja, vrhunske promocije i konferencije. Vanjski parking kao i parking u garaži bit će besplatni.

Ljubiteljima udobnosti dok gledaju film bit će ponuđeno čak 5 vrsta sjedala, a čak i regularna sjedala u sarajevskom CineStaru izrađena su od kože uz mogućnost pomicanja naslona naprijed i nazad što u većini kina nije slučaj. Još jedan novitet koji donosi CineStar je online prodaja ulaznica putem kreditnih, debitnih i Loyalty kartica.  U ovo vrijeme kada online prodaja raste svugdje u svijetu, CineStar ulaznice će biti dostupne na web stranici ili iCineStar aplikaciji, ali i tradicionalno na blagajnama.

CineStar Cinemas je najveći kino lanac u  regiji sa 158 dvorana i preko 24 500 sjedala, a multipleks u Sarajevu je 25. po redu na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Sarajevo je ujedno šesti grad u BiH u kojem CineStar posluje. Prvu multipleks u Bosni i Hercegovini, CineStar Mostar otvoren je 2012. nakon čega su uslijedila otvorenja CineStara u Bihaću, Tuzli, Banja Luci i Zenici.

U lipnju 2019. godine Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini, jer predstavlja pravi primjer tvrtke koja iznova podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Nagrada ‘International Exhibitor of the Year’ dodijeljena je upravi Blitz-CineStara za izuzetnu predanost u pružanju najboljeg mogućeg kino doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, što CineStar pozicionira kao vodeći i najbrže rastući kino lanac u regiji i Europi.

Komentirajte prvi

New Report

Close