Burger King uskoro dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Autor: Poslovni dnevnik , 25. travanj 2023. u 22:00
Burger King je drugi po veličini lanac brze hrane za hamburgere na svijetu/Shutterstock

“Home of the Whopper” uskoro otvara svoja vrata u Bosni i Hercegovini.

Bosna i Hercegovina je najnovija destinacija na karti zemalja gdje gosti mogu doživjeti Burger King iskustvo i probati savršeno ukusnu hranu u našim restoranima.

“Home of the Whopper” uskoro otvara svoja vrata u Bosni i Hercegovini, gdje će gosti moći kušati poznate okuse brenda i proizvode visoke kvalitete, koji se s ljubavlju i pažnjom poslužuju u modernim i minimalističkim restoranima. otvoreni prostor čini da se svi osjećaju dobrodošli, objavila je tvrtka.

Osnovan 1954., Burger King je globalni lanac restorana brze hrane, poznat po kvaliteti svoje hrane i činjenici da je jedino mjesto gdje možete dobiti kultni Whooper sa žara.

Skoro 100 posto Burger King restorana su u vlasništvu i pod upravom nezavisnih franšiza, od kojih su mnoge obiteljski biznisi koji su u poslu desetljećima.

Burger King je drugi po veličini lanac brze hrane za hamburgere na svijetu. Posluje na više od 18.600 lokacija u više od 100 zemalja svijeta.

Lanac nije objavio kada će i na kojim lokacijama otvoriti svoje prve objekte. Analitičari pšrocjenjuju kako je tajming burger Kingfa za širenje u BiH idealan, posebno imajući u vidu da od kraja prošle godine u BiH više ne posluje njihov najveći globalni konkurent McDonald’s.

Komentirajte prvi

New Report

Close