Dobra vijest za ljubitelje prehrambenog brenda ‘Burger King’

Autor: Poslovni dnevnik , 17. srpanj 2023. u 10:25
Foto: Shutterstock

Ljubitelji ukusnih hamburgera, prženih krumpirića i osvježavajućih pića konačno će moći uživati ​​u specijalitetima Burger Kinga u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Burger King, jedan od najvećih lanaca brze hrane na svijetu, na pragu je otvaranja svog prvog objekta u Bosni i Hercegovini, a sada je poznato da će se nalaziti u Sarajevo City Centeru.

Ljubitelji ukusnih hamburgera, prženih krumpirića i osvježavajućih pića konačno će moći uživati ​​u specijalitetima Burger Kinga u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, prenosi Klix.

Burger King uskoro otvara svoj prvi objekt u našoj zemlji u Sarajevo City Centru na trećem katu, kada će građani i svi posjetitelji Sarajeva dobiti novu lokaciju s fast foodom.

Lanac koji posluje u više od 100 zemalja svijeta, poznat po visokoj razini usluge i kvalitete proizvoda, trenutno je u potrazi za ugostiteljskim radnicima, a oglas za posao objavili su putem platforme Klix Posao.

Inače, osim što je dobra vijest za ljubitelje ovog prehrambenog brenda, otvaranje Burger Kinga, nakon nedavnog dolaska još jednog popularnog lanca brze hrane KFC, u našoj zemlji predstavlja i veliki korak u ekonomskom smislu.

Podsjetimo, Burger King je osnovan 1954. godine, a poznat je i po nadimku “Home of the Whopper”, budući da je jedino mjesto gdje se može nabaviti kultni Whopper sa žara. Sustav djeluje na više od 18.600 lokacija diljem svijeta, a na karti će se od sada naći i naša zemlja.

Komentirajte prvi

New Report

Close