Prilika za karijeru u INA Grupi: Virtualni dan karijera Growww za diplomante i diplomantice 

Autor: Promo , 09. travanj 2021. u 09:21
FOTO: Press

Pandemija je tijekom prošle godine zahvatila sva područja našeg života, a posebno je izazovno mladim osobama koje su tek diplomirale te su u potrazi za poslom na tržištu rada.

Unatoč svemu s čim se kompanija morala suočiti prošle godine, INA nije zaboravila na mlade diplomante i diplomantice te je imala natječaj za 11. generaciju polaznika uspješnog pripravničkog Growww programa. Baš kao i prethodnih 10 godina INA je u listopadu 2020. dočekala novu generaciju pripravnika.  

Natječaj za 12. generaciju je upravo u tijeku tako da će INA Grupa i ove godine ponovno dočekati 10 Growww pripravnika koji će biti dio velike ekipe od 82 pripravnika MOL Grupe – odnosno najveće zajednice pripravnika u regiji. Stabilnost je oduvijek bila od ključne važnosti za tvrtku, a sada je, u izazovnim, okolnostima još i bitnija, stoga INA poziva sve diplomante i diplomantice da se prijave na pripravnički program Growww na ina.hr/growww do 30. travnja.  

Na Virtualnom danu karijera diplomanti mogu saznati sve o prilikama koje INA Grupa nudi  

Kako bi što bolje predstavila program Growww i mogućnosti razvoja u INA Grupi, kompanija organizira Virtualni dan karijera za diplomantice i diplomante 15. travnja. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na ina.hr/growww i uključiti u online događanje te istražiti uzbudljive prilike koje im INA Grupa nudi. Bivši i sadašnji pripravnici, kao i direktori INA Grupe, opisat će svoje iskustvo s Growww programom i odgovoriti na sva pitanja. 

Zašto INA Grupa? 

INA Grupa je godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019. Rad u INA Grupi je izvrsna prilika za upoznavanje naftne i plinske industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora. Inovativne i svježe ideje te raznolika i inkluzivna korporativna kultura kompanije savršena su formula koja omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva. 

Jednogodišnji pripravnički program

Growww je Inin jedinstveni jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnosti stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor kako bi se što bolje prilagodili dinamičnom i multikulturalnom okruženju.
Kroz program kompanija nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnom plaćom i odlične mogućnosti razvoja.
Prijave su otvorene do 30. travnja na ina.hr/growww

Virtualni dan karijera

Ove godine diplomanti imaju priliku iz udobnosti svog doma pregledati otvorene pozicije u sklopu Virtualnog dana karijera Growww 15. travnja!
Prijave na: ina.hr/growww

organizator
pod pokroviteljstvom
glavni partner
partneri

New Report

Close