Pogledajte snimke vrhunskih Mirakulovih edukacijskih programa uz poseban popust

Autor: Promo , 29. prosinac 2020. u 09:00
FOTO: Promo

Stručni programi iz područja poslovne edukacije i savjetovanja sada su dostupni svim poduzetnicima, menadžerima i poslovnim ljudima koji se žele profesionalno usavršavati u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Prijavite se za snimke edukacijskih programa do 15. siječnja 2021. i ostvarite pravo na poseban blagdanski popust od 50 %. 

Iza nas je godina koja je uvelike promijenila poslovanje mnogobrojnih tvrtki pa tako i Mirakul Edukacijskog centra. Potaknuti nepovoljnom epidemiološkom situacijom, u Mirakulu su odlučili svoje edukacije učiniti dostupnima svim zainteresiranima i s lokacije po želji. Zato su održali mnoštvo atraktivnih online edukacija, a kako je vrijeme darivanja, u Mirakul Edukacijskom centru u tijeku je mjesec snimki online edukacija uz 50 % popusta na redovne cijene. 

Na ovaj način želimo svima zainteresiranima olakšati dostupnost vrhunskih edukacija za poslovno usavršavanje i promovirati ovaj način dijeljenja znanja. Predavanja naših stručnjaka tako su svim zainteresiranim polaznicima dostupna u udobnosti njihova doma, u vrijeme kada im najbolje odgovara“, kažu iz Mirakula. 

Snimke online edukacija odnose se na područja upravljanja ljudskim potencijalima, marketinga, odnosa s javnošću, menadžmenta te prodaje i financija. Pomno odabrane teme i kontinuirano osluškivanje potreba tržišta rezultirali su sa čak 15 višemjesečnih modularnih programa i desetcima seminara koje održavaju vodeći stručnjaci iz industrije.  

Jedan od najpopularnijih programa Mirakul Edukacijskog centra je svakako Mini MBA – Leadership Skills. U 10 redovnih modula, fokus ovog programa je na razvoju najvažnijih znanja, vještina i kompetencija koje su potrebne kako bi pojedinac postao uspješan rukovoditelj.  

Promjene koje se događaju imaju izuzetan utjecaj na radnu sredinu i kvalitetu rada, a upravljanje ljudskim potencijalima postalo je važnije nego ikada prije. Najbolje prakse iz područja HR-a nalaze se u programima HR Training for Performance Excellence i HR Excellence Training. Saznajte koje su popularne taktike za izgradnju kulture davanja feedbacka na svim hijerarhijskim razinama, koje su metode i tehnike za efikasan razvoj zaposlenika te kako razviti sustav mjerenja angažiranosti zaposlenika. Sve to kad god i gdje god vam najbolje odgovara. 

Social Media Specialist program okuplja vodeća imena iz svijeta društvenih mreža. U sklopu ovoga programa komunikacijski stručnjaci otkrivaju kako doći do kvalitetnog nastupa na društvenim mrežama, kako odgovoriti na kriznu situaciju, postaviti mjerenja za pravilno praćenje rezultata oglašavanja te koji su glavni alati za kreiranje prepoznatljivog tona komunikacije brenda na društvenim mrežama. 

Google Ads, SEO i društvene mreže dobro su poznati pojmovi svakome tko se bavi marketingom. Digitalni marketing se u posljednjih deset godina značajno promijenio, postao je kompleksniji i zahtjevniji. Kupci su iz temelja promijenili svoje kupovne navike, način na koji dolaze do informacija, kako donose odluke o kupnji, a često i kako obavljaju samu kupovinu. Snimkama modula iz ovog programa polaznici mogu naučiti više o ulozi digitalnog marketinga u ukupnom marketinškom miksu, Google Adsima, optimizaciji stranica za tražilice kao i mnoge druge informacije vezane uz digitalno poslovanje. 

Akademija Specijalist za korporativne komunikacije i odnose s javnošću polaznicima otvara vrata u PR-ovski posao uvjeravanja, zaštite, poboljšanja ili izgradnje reputacije putem medija, društvenih medija ili samoproizvedene komunikacije. Glavni je cilj ovoga programa usvojiti vještine boljeg razumijevanja komunikacije kompanije s internom i eksternom javnosti s ciljem stvaranja pozitivnog mišljenja o kompaniji, njegovim proizvodima i uslugama, što će u konačnici pridonijeti i efikasnijem poslovanju u cijelosti.  

Klijenti današnjice žele kvalitetnu digitalnu interakciju, ali i ljudski individualizirani pristup u prodajnom procesu. Zato je tu Digital Sales Management specijalistički program, trenutačno najnapredniji program prodajne edukacije na hrvatskom tržištu koji pruža suvremena prodajna i tehnička znanja i vještine za prodaju u digitalnom okruženju. 

Financijašima, ali i poduzetnicima, će svakako biti zanimljiv program Financijski menadžment. Od financijskog planiranja do upravljanja financijskim rizicima i likvidnošću, optimizacije odnosa s tržištem i poboljšanja rentabilnosti poslovanja, teme seminara pridonose kvalitetnom upravljanju organizacijom i procesima, donošenju ekonomski opravdanih odluke i minimaliziranju rizika. 

Promotivni blagdanski popust primjenjuje se za prijave za snimke programa i seminara u razdoblju od 15. prosinca 2020. do 15. siječnja 2021. Prijavu možete izvršiti redovnim putem na Mirakulovoj Internetskoj stranici pojedinog programa/seminara, uz napomenu „Prijava za snimak programa“. 

New Report

Close