PLIVA zapošljava i u vrijeme krize

Autor: Promo , 01. listopad 2020. u 08:36
Foto: Promo

U potrazi za novim stručnjacima.

PLIVA je već dugi niz godina stabilan i pouzdan partner hrvatskoga gospodarstva te smo ponosni što i u ovo izazovno vrijeme, obilježeno pojavom globalne pandemije, doprinosimo novim povećanjima proizvodnih kapaciteta te otvaranju radnih mjesta.

Pratimo strategiju Teva grupe, čija smo ponosna članica, i kontinuirano radimo na razvoju poslovanja pa je tako trenutno u tijeku širenje kapaciteta naših proizvodnih pogona za prihvat novih proizvoda, koje će donijeti više od 100 novih radnih mjesta unutar odjela proizvodnje i održavanja. U ovom dijelu fokus je stavljen na zapošljavanje djelatnika sa srednjom stručnom spremom raznih usmjerenja – od elektrotehničkog i  strojarskog do kemijskog i farmaceutskog, na radnim mjestima u proizvodnji, održavanju i skladištenju. Osim proizvodnje razvijamo i druge dijelove poslovanja te se sve više novih globalnih projekata počinje voditi upravo iz Hrvatske. Takvi projekti, osim što doprinose rastu i razvoju kompetencija naših zaposlenika, čine nas konkurentnijom kompanijom. Primjerice, naš odjel informatike radi na projektima digitalizacije različitih tržišta unutar Teva grupe pa tako i na tom području kontinuiramo tragamo za specifičnim znanjima i novim kadrovima koje zapošljavamo u našem IT centru.

U potrazi za novim stručnjacima

Da se iz Hrvatske može uspješno raditi za globalno tržište također dokazuju i naši zaposlenici u dijeljenim centrima financijskih aktivnosti, administrativnih aktivnosti za ljudske potencijale te centru nabavnih operacija. Ti centri kontinuirano se šire preuzimajući kompleksnije poslove i dokazujući da naši zaposlenici imaju vrlo konkurentno znanje i na europskom i svjetskom tržištu. Naš centar administrativnih aktivnosti za ljudske potencijale preuzeo je podršku administrativnih aktivnosti iz područja ljudskih potencijala mnogih Tevinih europskih tržišta i postao je jedan od rijetkih takvih centar u Europskoj uniji. Preuzimanje dodatnih aktivnosti još je jedna potvrda visokokvalitetne potpore i uspješnog vođenja međunarodnih projekata za koje smo zaduženi. S obzirom na naše nove poslovne aktivnosti, u sljedećem ćemo razdoblju biti u potrazi za novim stručnjacima i talentima koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom poslovanju, što je osim velike odgovornosti svakako i izvrsna prilika za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima. Zapošljavat ćemo kandidate ekonomskog usmjerenja s afinitetom prema administraciji i ljudskim potencijalima, računovodstvu i financijama te nabavnim procesima, a poželjno je i znanje engleskog i njemačkoga jezika, ali i španjolskog, nizozemskog, poljskog, mađarskog i češkog. Članovi našeg tima imaju mogućnost kontinuirano učiti, napredovati i usavršavati se kroz suradnju s multidisciplinarnim timovima na lokalnoj i globalnoj razini.

Ukoliko želite raditi u tvrtki čiji zaposlenici svojim radom pomažu milijunima ljudima diljem svijeta, privlači vas dinamičan posao te volite učiti i razvijati se – provjerite otvorene pozicije, prijavite se i postanite dio PLIVINOG i Tevinog velikog tima.

ORGANIZATOR
GLAVNI PARTNER
POD POKROVITELJSTVOM

New Report

Close