PIK&GO – 100% mesne grickalice

Autor: Promo , 28. svibanj 2021. u 09:12
Foto: Pik Vrbovec

Današnji mesni snackovi prate užurbani stil života i prehrambene trendove.

PIK Vrbovec, vodeća mesna kompanija u Hrvatskoj i regiji, koja posluje u sastavu Fortenova grupe, na tržište je lansirala novu liniju proizvoda. Ovim iskorakom, kao inovator i predvodnik trendova, PIK Vrbovec po prvi put izlazi iz rashladnih sustava pa će se tako novi proizvodi moći čuvati na sobnoj temperaturi. PIK&GO su inovativne mesne grickalice prirodno bogate proteinima te zadovoljavaju nutritivne i energetske potrebe za cjelovitim snackom ili međuobrokom. Dovoljno su male da stanu u džep, a dovoljno velik izvor energije kad zatreba. Ne sadrže gluten, soju, konzervanse, pojačivače okusa i umjetna bojila, a imaju i značajno niži udio masnoća u odnosu na tradicionalne grickalice. Odličan su izbor za sve koji vode računa o pravilnoj prehrani i pogodni za redukcijsku prehranu poput LCHF ili KETO.

Foto: Pik Vrbovec

ZA SVAKU PRILIKU

Ove 100% mesne grickalice mogu se konzumirati u svakoj prilici – bilo da se bavite sportom, trenirate, trčite, planinarite ili putujete, bilo da imate naporan dan na poslu ili jednostavno planirate filmski maraton – PIK&GO pomoći će vam da lakše izdržite sve izazove uz kvalitetan izvor proteina. Predstavljaju alternativu „slanim“ grickalicama te svojim sastavom osiguravaju povoljan unos proteina, cinka, selena i željeza.

GRICKAJ BEZ KOMPROMISA

U PIK&GO liniji nalaze se tri različita tipa mesnih grickalica. Beef Jerky sušena govedina je mesna grickalica napravljena od sušenog i dimljenog junećeg odreska od buta. Punog je i snažnog okusa, a samo jedno pakiranje zadovoljit će 22% preporučenog dnevnog unosa proteina. Trail mix sušena govedina obogaćena je zanimljivom kombinacijom badema, bučinih sjemenki i brusnica koje ublažavaju mesnu notu i čine ovaj proizvod prirodnim izvorom vlakana. Meat Sticks, dimljeni i sušeni mesni štapići, bogati proteinima i s niskim sadržajem šećera idealni su za svaku priliku i sve generacije, a posebno bi mogli oduševiti one najmlađe. Današnji mesni snackovi prate užurbani stil života i prehrambene trendove te je tako nova PIK&GO linija odgovor PIK Vrbovca na potrebe potrošača kojima uvijek nastoji ponuditi nešto novo i drugačije.

New Report

Close