Osigurajte svoju nekretninu i zaštitite se od nepredviđenih troškova

Autor: Poslovni.hr , 18. travanj 2016. u 11:12
Foto: PR

Iako mnogi imovinsko osiguranje još uvijek percipiraju kao značajnu financijsku investiciju, to nije tako.

Nesreće i materijalne štete najučestalije su u kućama i stanovima, što je uglavnom posljedica kvarova na električnim i vodovodnim instalacijama, ali tu su i vanjski rizici poput poplava i potresa. Ovi se rizici teško mogu predvidjeti, pa se ni štete ne mogu izbjeći, ali osiguranjem ćete izbjeći značajne financijske izdatke za njihovu sanaciju. Pitate se kako nekretninu i imovinu koja se u njoj nalazi osigurati na najbolji mogući način?

CROATIA IMOVINA –OSIGURANJE ZA POTPUNU SIGURNOST DOMA

Iako mnogi imovinsko osiguranje još uvijek percipiraju kao značajnu financijsku investiciju, to nije tako. Croatia imovinsko osiguranje jedno je od najkorisnijih i najisplativijih osiguranja, sveobuhvatno je i u potpunosti prilagođeno potrebama i željama osiguranika. Policom Croatia Imovina možete osigurati kuću, stan, vikendicu, apartman i sve stvari koje služe za uređenje interijera te za osobnu upotrebu i potrošnju kao što su odjeća, namještaj, kućanski uređaji i sl. Na taj ćete se način osigurati od provale, požara, poplave, oluje, puknuća cijevi i još 11 drugih rizika.

Primjerice, potpuno osiguranje stana površine 60 m2 i svega što se u njemu nalazi iznosi tek 77 kuna mjesečno. Drugim riječima, iznos koji ćete izdvojiti za ugovaranje police Croatia Imovina svakako će predstavljati daleko manji trošak od onog koji biste snosili za sanaciju bilo koje štete koja se može dogoditi u vašoj kući ili stanu. Uz Croatia Imovinu, na raspolaganju vam je i cijeli niz dodatnih osiguranja koja možete kombinirati po vlastitoj želji.

USLUGA MOJ MAJSTOR ZA HITNE INTERVENCIJE

Jedno od takvih dodatnih osiguranja je i usluga Moj majstor koja vam osigurava stručnu pomoć 24 sata na dan, kroz cijelu godinu. U slučaju iznenadnih i neočekivanih događaja koji zahtijevaju hitnu intervenciju i brzu profesionalnu reakciju Moj majstor će vas poštedjeti brojnih problema i financijskih izdataka, a ujedno spriječiti dodatno oštećenje stana i ugrožavanje zdravlja ili sigurnosti osiguranika. Aktivacijom ove usluge popravak vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, električnih instalacija, brave, stakla, stolarije i zidova prestaje biti vaša briga.

Svi znamo da se šteta može dogoditi bilo kada i bez ikakvog upozorenja, stoga svoju policu Croatia Imovina ugovorite još danas besplatnim pozivom na broj 0800 1884 ili putem internetske stranice www.crosig.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close