Novi programi u ponudi Mirakul Edukacijskog centra

Autor: Promo , 03. veljača 2021. u 08:00
foto: promo

Proljeće u Mirakul Edukacijskom centru donosi novi program Specijalist za prodaju – ONLINE, a osvježena HR Akademija i unaprijeđen program Mini MBA – Management Skills obogaćeni su novim temama i predavačima s bogatim korporativnim iskustvom. Tako u Mirakulu sada možete birati između 16 višemjesečnih modularnih programa iz različitih područja poslovanja.

Specijalist za prodaju – ONLINE potpuno je novi program iz radionice Mirakul Edukacijskog centra. Obuhvaća teme od poslovne komunikacije i naprednih prodajnih vještina do digitalnih prodajnih kanala i networkinga. Organizacija i upravljanje prodajom, uz prodajne vještine i tehnike, čini osnovne i najvažnije kompetencije većine poduzetnika i menadžera pa je ovaj program idealan za sve koji žele saznati odgovore na aktualne izazove u poslovanju te razviti nužne prodajne i menadžerske kompetencije.

Program će se održati online od 24. ožujka do 21. svibnja, a tu su i posebne promotivne cijene za rane prijave. Sadržaj svih modula i detaljnije informacije možete pronaći na Mirakulovim stranicama.

Već dobro poznat Mini MBA – Management Skills program ove je godine dobio pojačanje u obliku tri nova modula. Uz uhodane Tehnike samopredstavljanja i body language za menadžere, Upravljanje vremenom, konfliktima i stresom te Strength Deployment Inventory – alat za osobni i timski razvoj, dodatnu vrijednost programu dat će seminari Dizajniranje učinkovite komunikacije, Uspješno vođenje i upravljanje timom te Timski rad: osnova za stvaranje vrijednosti.

Ova će se akademija održati u Zagrebu od 9. travnja do 10. lipnja i omogućiti polaznicima usvajanje esencijalnih menadžerskih tehnika pomoću kojih će moći efikasno planirati, organizirati, prezentirati te voditi svoj tim i organizaciju.

Ljudski potencijali jedan su od ključnih resursa i izravni sudionik poslovnog razvoja i ekspanzije svake organizacije, a kako bi se potaknuo sustavni pristup menadžmentu ljudskih potencijala, osmišljena je HR Akademija. Raznolikost i dinamika širenja na nova tržišta zahtijeva stalno usavršavanje i unaprjeđenje menadžerskih i specijalističkih vještina zaposlenika kako bi oni bili sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja.

Sve o najboljim hrvatskim, ali i svjetskim HR praksama saznajte od 16. travnja do 8. srpnja na HR Akademiji – uživo u Zagrebu ili online. Izbor je vaš.

Svi polaznici Mirakulovih programa po završetku edukacija dobivaju Uvjerenje o uspješno završenom programu, ali još važnije – dobivaju praktične primjere i alate koje će odmah moći primijeniti u svakodnevnom životu i radu.

U nastavku možete pogledati sve programe koje nudi Mirakul Edukacijski centar:

ONLINE

Mini MBA – Leadership Skills ONLINE (23. veljače – 31. ožujka 2021.)
Project Management ONLINE – Upravljanje projektima po PMI metodi (25. veljače – 26. ožujka 2021.)
Social Media Specialist ONLINE (26. veljače – 31. ožujka 2021.)
HR Training for Performance Excellence ONLINE (18. ožujka – 16. travnja 2021.)
Digitalni marketing ONLINE (19. ožujka – 23. travnja 2021.)
Specijalist za prodaju ONLINE (24. ožujka – 21. svibnja 2021.)
Financijski menadžment ONLINE (25. ožujka – 9. travnja 2021.)

ZAGREB

Project Management Akademija (11. ožujka – 6. svibnja 2021.)
Mini MBA – Management Skills (9. travnja – 10. lipnja 2021.)
Internet marketing Akademija (16. travnja – 18. lipnja 2021.)
Prodajna Akademija (23. travnja – 2. srpnja 2021.)
Financijska Akademija (23. travnja – 24. lipnja 2021.)
Specijalist za marketing na društvenim mrežama (6. svibnja – 11. lipnja 2021.)

HIBRIDNO (ONLINE i ZAGREB)

HR Akademija HIBRIDNO (16. travnja – 8. srpnja 2021.)
Specijalist za korporativne komunikacije i odnose s javnošću HIBRIDNO (23. travnja – 18. lipnja 2021.)
HR Excellence Training HIBRIDNO (5. svibnja – 16. lipnja 2021.)

Informacije o svim programima i seminarima dostupne su na stranici Mirakul Edukacijskog centra, a za dodatna pitanja i prijave možete se javiti na adresu elektroničke pošte edukacija@mirakul.hr.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close