NAGRADNA IGRA: Allianz vas vodi na Olimpijske igre Pariz 2024

Autor: Promo , 10. travanj 2024. u 22:01
Foto: Promo

Predano pružajući podršku sportu i sportašima diljem svijeta, Allianz je ponosni službeni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2021. – 2028.

Sljedeća postaja je Pariz 2024., gdje će Allianz zajedno s ljubiteljima sporta slaviti uspjehe domaćih sportaša, kao i svih sportaša diljem svijeta. U cilju da jednom sretniku omogući odlazak na ovogodišnje Olimpijske igre, Allianz je organizirao nagradnu igru u razdoblju od 1. travnja do 30. travnja 2024. godine u kojoj poklanja put u Pariz za dvije osobe.

Glavna nagrada je ekskluzivni paket za dvije osobe za period 30.07. – 01.08.2024., koji uključuje:

• Povratne zrakoplovne karte za Pariz

• Transfere iz zrakoplovne luke do hotela i natrag

• Smještaj u 5* hotelu u centru Pariza

• Ulaznice za sportska natjecanja u sklopu Olimpijskih igara

• Transferi do sportskih borilišta

• Hrana i piće u hotelu, na sportskim borilištima i tijekom transfera

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje nisu u nikakvom srodstvu sa zaposlenicima Allianza.

Sudionici svoje šanse za osvajanje nagrade mogu duplicirati unošenjem registarskih oznaka u obrazac na web stranici, a ugovaranjem bilo koje police Allianz osiguranja u travnju njihova prijava će se triplicirati.

Osim putovanja u Pariz sudionici imaju priliku osvojiti i druge vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći na https://www.allianz.hr/pariz

Ponosni svjetski osigurateljni olimpijski i paraolimpijski partner

Od 2006. godine Allianz podržava Međunarodni paraolimpijski odbor, a 2018. godine postaje svjetski partner u osiguranju Olimpijskog pokreta i Paraolimpijskiog pokreta. Postavši službenim partnerom Međunarodnoga olimpijskog odbora i službenim partnerom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara 2021. – 2028., Allianz Grupa učvrstila je važnu poziciju na velikim nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima.

Nezaboravna tri dana u Parizu

Glavna nagrada je ekskluzivni paket za dvoje koji uključuje prijevoz, smještaj u 5* hotelu u centru Pariza i ulaznice za sportska natjecanja u sklopu Igara

Kroz dugogodišnju suradnju s Hrvatskim paraolimpijskim odborom Allianz čini velike korake u popularizaciji paraolimpijskog sporta i uključivanju djece i osoba s invaliditetom u sportsku zajednicu. Svoju predanost inkluzivnom sportu proširio je suradnjom s Hrvatskim olimpijskim odborom 2021. godine. Kao dio tog partnerstva, Allianz nudi inovativna i integrirana rješenja za osiguranje sportašima, sportskim savezima i tvrtkama povezanima s Olimpijskim pokretom i Paraolimpijskim pokretom.

Priprema sljedeće generacije za bavljenje sportom

S Olimpijskim pokretom i Paraolimpijskim pokretom Allianz je kreirao program Move Now kako bi približili sport nadolazećim generacijama – što je posebno važno nakon pandemije. Programi nude niz globalnih programa i lokalnih trening kampova za pokretanje tijela i uma kako bi potaknuli mlade ljude na sportske aktivnosti.

Povezivanjem vlastite vizije u izgradnji sigurne budućnosti te olimpijske i paraolimpijske vizije u stvaranju boljeg i inkluzivnijeg svijeta pomoću sporta, Allianz ističe fizičke, psihičke i sociološke dobrobiti sporta za čovječanstvo te daje značajan doprinos oblikovanju budućnosti sporta.

Komentirajte prvi

New Report

Close