MSC Lirica na 60-dnevnom krstarenju od Brazila do Šangaja

Autor: Poslovni.hr , 20. kolovoz 2015. u 15:59
Foto: MSC

Već od 21. kolovoza 2015. putnicima će biti ponuđene tri različite verzije ovog Grand Voyage krstarenja – moguće je birati polazak iz Rio de Janeira, Genove ili Dubaija.

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i tržišni lider u Europi, danas je otkrila planove o prvom putovanju do Kine na koje će se uputiti potpuno renovirani brod MSC Lirica. U najveći kineski megalopolis MSC Lirica će uploviti 01. svibnja 2016. nakon 60-dnevnog Grand Voyage krstarenja oko svijeta: iz Rio de Janeira, preko Europe, pa sve do Šangaja.

Izvršni direktor MSC Cruises-a, Gianni Onorato, izrazio je oduševljenje što je MSC u mogućnosti ponuditi svojim putnicima još jedan potpuno novi itinerer te je dodao: „Ovo novo Grand Voyage krstarenje dokaz je naše predanosti da gostima ponudimo inovativne i tražene destinacije. MSC Cruises kontinuirano proširuje ponudu destinacija, primjerice nedavno su predstavljeni novi itinereri broda MSC Opera s polaskom iz Havane na Kubi.“

Već od 21. kolovoza 2015. putnicima će biti ponuđene tri različite verzije ovog Grand Voyage krstarenja – moguće je birati polazak iz Rio de Janeira, Genove ili Dubaija.

Prije samog putovanja, MSC Lirica će biti potpuno renovirana i proširena u sklopu Renesansnog programa s očekivanim dovršetkom radova u studenom ove godine.

Brod će se oprostiti od Ria 03. ožujka 2016. te ploviti duž brazilske obale posjećujući Buzios, Salvador, Maceio i Fortalezu prije prelaska Atlantika do Kanarskog otočja. Nakon Santa Cruz de Tenerife-a i Cadiza, MSC Lirica će pristati u tri najveće mediteranske luke: Barcelonu, Marseille i Genovu u kojima će biti omogućen ukrcaj putnika na ostatak putovanja do „vrata Dalekog Istoka“ u trajanju od 41 noći gdje ih čeka još 18 luka u 13 zemalja, nakon što napuste obalu Ligurije.

Nakon Napulja i Krete, MSC Lirica će posjetiti Aqabu, Muscat, Khor Al Fakhan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s „noćenjem“ u Dubaiju odakle će zaploviti prema istoku do indijskih gradova Goa i Cochin; potom slijede Colombo (Šri Lanka), Phuket (Tajland), Penang i Port Kenang (Malezija) prije dolaska u Singapur odakle nastavlja prema Vijetnamu (Ho Chi Minh City) i Hong Kongu sve do Šangaja. Nakon noćenja slijedi još posjet Japanu (Fukuoka) te ponovni povratak u Šangaj 01. svibnja 2016. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close