Kako izmamiti osmijeh na lice poslovnom partneru?

Autor: Objava za medije , 10. prosinac 2014. u 15:58

Poslovno darivanje postaje sve važniji dio suvremenog poslovanja. Kroz darivanje i vrijeme uloženo u osmišljavanje darova iskazuje se poštovanje prema onima koje darujete.

Poslovno darivanje postaje sve važniji dio suvremenog poslovanja. Kroz darivanje i vrijeme uloženo u osmišljavanje darova iskazuje se poštovanje prema onima koje darujete.

Na taj način svojim poslovnim partnerima šaljete poruku o kompaniji koju predstavljate, načinu na koji poslujete i kulturi komuniciranja.

Modni brand Croata prepoznao je važnost ove vrste poslovne komunikacije te u svom asortimanu posebnu pažnju poklanja prestižnim kolekcijama namijenjenim upravo poslovnom darivanju.

Kravate, rupci, muški i ženski šalovi te drugi modni dodaci, koji se izrađuju od svile najfinije kvalitete ili kombinacije svile i kože, predstavljaju rado prihvaćen dar te modni ukras, a zaokružuju modni stil poslovne žene i muškarca.

Svaki proizvod kreiran je s posebnom pažnjom i ljubavlju promičući istovremeno višestoljetnu tradiciju kreiranja,  proizvodnje kao i ručnu izradu ovih proizvoda u Hrvatskoj.

Zahvaljujući originalnim dezenima i vrhunskoj kvaliteti, Croata je postala prepoznatljiva i cijenjena u svijetu, a kao takva prepoznata je kao odličan izbor za darivanje poslovnih partnera, zaposlenika i ostalih.

Ukoliko niste sigurni koji je dar idealan za Vašeg poslovnog partnera- nudimo Vam CROATA DAROVNU KARTICU. Korisniku koji je karticu dobio na dar omogućuje se da prema vlastitim željama u okviru darivanog iznosa odabere ono što je upravo za njega jedinstveno, drugačije i posebno.

Darivanjem kravate, šala i drugih proizvoda CROATA, iskazuje se poslovnim partnerima posebno poštovanje i povjerenje u buduću uspješnu poslovnu suradnju.

Izmamite im osmijeh na lice uz naše prijedloge:

 


Rubac CROATA 800,00kn 

 

Kravata CROATA 400,00 Kn

Kravata CROATA, teflon 500,00 kn

Kravata CROATA 400,00 Kn 

 

Dugmad za orukvice CROATA 349,00 kn

www.croata.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close