Japan Tobacco International i dalje jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2015. u 14:19
Foto: Press

JTI dobio treći po redu Certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

JT International Zagreb, hrvatska podružnica kompanije JTI (Japan Tobacco International) dobila je treći put certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje kompanijama s visokim standardima kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Tijekom certificiranja ocjenjuju se procesi koji uključuju odnos prema zaposlenicima, mogućnost njihovog usavršavanja i napredovanja te način na koji ih kompanija motivira i nagrađuje, a JTI je u svim kategorijama ostvario izuzetan rezultat.

Prilikom preuzimanja certifikata, direktor JTI Zagreb Siniša Trbojević kazao je da je recertificiranje novo priznanje kako je JTI jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj:

 „Ponovno dodjeljivanje certifikata Poslodavac Partner samo je dodatno priznanje kvaliteti našeg sustava upravljanja ljudskim resursima koji je ključna poluga rasta kompanije. Naš razvoj počiva na kontinuiranim investicijama u naše brandove, naše ljude i zajednice u kojima poslujemo te se svakom pojedincu pruža prilika da razvije svoj puni potencijal“. 

Japan Tobacco International prva je duhanska kompanija u Hrvatskoj s certifikatom Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvtka Selectio, vodeća savjetnička kuća u području upravljanja ljudskim resursima. Certifikat je uručio Aleksandar Zemunić, iz kompanije Selectio te je pritom istaknuo:

„Neprekidno ulaganje u sva područja upravljanja ljudskim resursima ono je što kompaniju Japan Tobacco International čini posebnom. Rezultat koji je JTI ostvario u postupku certificiranja je zaista dojmljiv, a njihova poslovna filozofija i sustav upravljanja ljudskim resursima mogu poslužiti drugim kompanijama kao primjer“.

Komentirajte prvi

New Report

Close