Podravkin gastro-tim ulaže velike napore kako bi promovirao zdravu prehranu predstavljajući usput njezine proizvode. Na tom tragu bio je cooking show koji su u petak u Puli pripremili Podravkini kuhari u sklopu Poslovnog uzleta.
Zlatko Sedlanić, Zoran Delić i Marko Peras dio su šireg tima od pet regionalnih Podravkinih kuhara koji pokrivaju cijelu Hrvatsku. Za događanje u Puli bio je zadužen Zoran Delić, kuhar iz Crikvenice, javnosti poznatiji po projektu IN Magazin, gdje ima rubriku Ručak za sutra, a i 300.000 redovnih posjetitelja Podravkina portala Coolinarika može tamo vidjeti njegove primorske recepte.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu