Hrvatska pošta nagrađuje svoje vjerne korisnike

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2016. u 16:07
Foto: Press

Sudjelovanje u programu je besplatno, a prilikom učlanjenja korisniku se uručuje kartica vjernosti za sakupljanje nagradnih bodova.

U poštanskim uredima od sada je moguće učlaniti se u program vjernosti Moja pošta. U programu Moja pošta mogu sudjelovati korisnici usluga Hrvatske pošte (samo fizičke osobe) popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice, koja je dostupna u svim poštanskim uredima. Sudjelovanje u programu je besplatno, a prilikom učlanjenja korisniku se uručuje kartica vjernosti za sakupljanje nagradnih bodova.

Hrvatska pošta tako nagrađuje svoje vjerne kupce, koji sakupljaju bodove obavljanjem maloprodajnih, poštanskih i financijskih usluga u poštanskim uredima, po principu 10 KUNA = 1 BOD!

Bodovi sakupljeni na kartici Moja pošta mogu se zamijeniti za primamljive nagrade kao što su prijenosni roštilj, zbirka godišnjih maraka iz 2015. godine, prijenosni zvučnik, prijenosni punjač za mobitel ili ih iskoristiti za pogodnosti programa vjernosti, primjerice, tri mjeseca korištenja buketa „HBO i Cinemax“ za postojeće evotv korisnike. Više informacija o programu dostupno je na www.mojaposta.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close