HR Days konferencija: Gdje teorija upravljanja ljudskim potencijalima postaje praksa!

Autor: Sponzorirani članak , 20. veljača 2017. u 10:31
Foto: PR

5. HR Days konferencija u Rovinju okuplja HR stručnjake, menadžere, poduzetnike i predstavnike državnih institucija koji najavljuju nove trendove i predstavljaju najbolje prakse u procesima regrutiranja i upravljanja ljudskim potencijalima.

Dvodnevna HR Days konferencija i ove godine nudi niz zanimljivih tema o kojima će u Rovinju 23. i 24. ožujka raspravljati stručnjaci s bogatom međunarodnom karijerom: Reza Moussavian, Mike George, Tom Haak, Tim Ackermann te naši lokalni stručnjaci i poduzetnici.

Među njima je i Goran Radman, prodekan za međunarodnu suradnju i direktor IgBS e-Leadership MBA programa na Visokom Učilištu Algebra, koji će govoriti o digitalnoj transformaciji koja, neovisno o djelatnosti, podjednako zahvaća sve gospodarske i socijalne subjekte te društvene strukture koje su na njima izgrađene.

Kako to utječe na današnje poslovanje i društvene odnose, u kontekstu činjenice da institucionalno obrazovanje nema spreman odgovor na ovaj izazov, te što to znači za HR struku prilikom izgradnje kompetencija i vještina na svim razinama njihove organizacije, saznat će svi koji se pridruže događanju koje i ove godine organiziraju MojPosao i stručni partner, tvrtka SELECTIO.

U sklopu HR Days konferencije održava se i okrugli stol na temu “Kako zadržati kvalitetne zaposlenike u turizmu“ na kojem sudjeluju:

  • Josip Zaher, potpredsjednik HGK za turizam, trgovinu i financije

  • Tomislav Popović, predsjednik Uprave, Maistra d.d.

  • Ronald Korotaj, predsjednik uprave, ISTRATURIST Umag d.d.

  • Mirna Stražičić Lončar, predsjednica Uprave, Villa Dubrovnik d.d. (dio DOGUS grupe)

  • Nina Garić Saganić, članica Uprave, Jadranka d.d.

Okrugli stol moderirat će Emanuel Tutek, partner u tvrtki Horwath HTL, a sudionici će prezentirati svoja iskustva i izazove u zadržavanju stalnih i kvalitetnih sezonskih radnika uslijed deficita radne snage u sektoru turizma te predložiti plan mjera i akcija koje oni ali i država moraju poduzeti kako bi cjelokupni sektor turizma nastavio s rastom i u nadolazećim godinama.

U sklopu 5. HR Days konferencije održava se i:

  • svečana dodjela nagrada za Najbolje HR prakse te okrugli stol u sklopu kojeg slijedi predstavljanje nagrađenih projekata

  • speed networking event pod sponzorstvom Hrvatskog Telekoma koji će omogućiti povezivanje sudionika i razmjenu iskustva

  • niz radionica različite tematike popraćene praktičnim vježbama koje omogućavaju usvajanje stručnog znanja kroz praksu i u suradnji s kolegama iz struke

Partneri ovogodišnje konferencije su Visoko Učilište Algebra, COTRUGLI Business School, HalPet, Hrvatska Udruga Poslodavaca te Udruga U4HR. Connecting partner konferencije je Hrvatski Telekom.

Više informacija o predavačima i programu konferencije pogledajte na www.hrdays.net

New Report

Close