GEN-I Hrvatska – inovativan poslovni model

Autor: Promo , 30. ožujak 2020. u 08:00
Foto: promo

Svojim poslovnim korisnicima GEN-I nudi sigurnost opskrbe, dostupnost savjetnika, a uz opsežno poznavanje i pristup međunarodnim tržištima energenata, pomaže im smanjiti izloženost promjenama cijena i optimizirati troškove kupnje energije.

GEN-I je prva tvrtka koja je ušla na tržište opskrbe kućanstava električnom energijom u Hrvatskoj nakon liberalizacije, a njezin inovativan poslovni model omogućuje kvalitetnu brigu kako o privatnim, tako i o poslovnim korisnicima. Tvrtka, koja je osnovana 2005. godine, dio je Grupe GEN-I, jedne od vodećih i najbrže rastućih grupa za trgovinu i prodaju električne energije u srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Svojim poslovnim korisnicima GEN-I nudi sigurnost opskrbe, dostupnost savjetnika, a uz opsežno poznavanje i pristup međunarodnim tržištima energenata, pomaže im smanjiti izloženost promjenama cijena i optimizirati troškove kupnje energije.

Prilagođeni proizvodi i dostupnost kupcu

Odabir najboljeg proizvoda za pojedinog poslovnog korisnika ovisi o vrsti potrošnje i odabranoj razini tržišnog rizika. Stručnjaci GEN-I Hrvatska pripremit će za svakog korisnika optimalnu strategiju za kupnju energije i oblikovati proizvod koji će u potpunosti odgovarati njihovim potrebama.

Iskustva poslovnih korisnika

„Kada je tržište električnom energijom liberalizirano, odmah sam s obzirom na značajne troškove razmotrio ponude i opskrbljivače električnom energijom. Odabrali smo tvrtku GEN-I Hrvatska d.o.o. i nismo požalili ni u jednom trenutku, što dokazuje suradnja koja traje već pet godina. GEN-I Hrvatska d.o.o. svojom dostupnošću, informiranjem i uštedama koje smo kroz ove godine ostvarili ima naše povjerenje i za buduću suradnju.“ Marko Naletilić, direktor tvrtke NAPI NALETILIĆ d.o.o.

Tako je u neizvjesnim vremenima obilježenim stalnim promjenama na tržištu, proizvod Fiksna cijena namijenjen tvrtkama koje žele unaprijed znati točne troškove kupljene energije, pri čemu mogu dogovoriti fiksnu cijenu i količinu energije za cijelo ugovorno razdoblje. Za tvrtke koje preferiraju fleksibilnost i žele potrebnu energiju kupovati postupno i u više koraka u trenutku kada su cijene energije na tržištu najpovoljnije namijenjen je proizvod Ugovaranje cijene u koracima.

Zeleni certifikati

Tvrtkama kojima su održivost i ekološki odgovorno poslovanje važan čimbenik prilikom odabira izvora proizvodnje električne energije, GEN-I nudi zelenu energiju proizvedenu iz obnovljivih izvora. Autentičnost izvora zelene energije jamčimo europskom potvrdom o podrijetlu koja dokazuje da je električna energija proizvedena isključivo iz obnovljivih izvora.

Zahvaljujući poznavanju potrošnje korisnika i pristupu međunarodnim tržištima, GEN-I nudi učinkovito upravljanje portfeljem poslovnog korisnika, što uključuje sve usluge i savjetodavne aktivnosti potrebne za optimalnu kupnju električne energije. Proizvod Upravljanje portfeljem namijenjen je upravo tvrtkama koje žele otkloniti rizik promjene cijene energenata i iskoristiti sve mogućnosti koje nudi na taj način strukturirana kupnja energije.

New Report

Close