U petak je u Šibeniku održan Festivala poduzetništva, obrta i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG), kao dio projekta "Moja poduzetna Hrvatska" koji organiziraju Večernji list, 24sata i Poslovni dnevnik. Ovu izložbeno – prodajnu manifestaciju podržala je i tvrtka Majstor kuhar iza koje stoji poznato kulinarsko lice s malih ekrana i cijenjeni hrvatski gastro – chef, Branko Ognejnović. Riječ je o majstoru kuhinje posvećenom spajanju tradicije i inovativnosti, o pravom kulinarskom akademiku, gastro profesionalcu koji uspješno u prvi plan stavlja hrvatsku gastronomsku ponudu.
Iz tvrtke Majstor kuhar ističu da su svjesni kako je potrebno poduzeti brojne korake kojima će se poduzetnicima stvoriti što bolje poslovno okruženje. Jedan od načina upravo je Festival na kojem su predstavili svoje umijeće i način pripreme autohtonih jela. Ovom su se prilikom u Šibeniku kuhale dagnje na buzaru, jelo za koje je korišteno sto kilograma dagnji iz šibenskog kanala čime su uključili i lokalne obrtnike.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu