Evotv proljetna kampanja vraća na male ekrane poznate hrvatske glumce

Autor: Poslovni.hr , 02. svibanj 2017. u 10:27
Foto: Promo

Bogata ponuda programa po najpovoljnijoj cijeni.

evotv je i ovo proljeće pripremio kampanju s poznatim glumcima hrvatskoga glumišta. Ozrenu Grabariću, koji tumači poštara iz romantičnoga zagrebačkog dvorišta, i Sari Stanić, nekada susjedi, a sada supruzi s kojom je u sretnom braku, uvijek svi rado navrate na kavicu i štrudlu. Novi susjedi Ozrena i Sare u ovogodišnjoj kampanji svima su dobro poznati Nenad Cvetko i Areta Čurković.

Uz evotv akciju „Proljeće 2017.“ sami složite što ćete gledati, a mjesečna pretplata idućih godinu dana stajat će vas manje od svih sastojaka potrebnih za štrudlu od jabuka. Evotv nudi mogućnost izbora programskih buketa, a uz ovogodišnju proljetnu promocijsku ponudu dobiva se popust od 50% na „Moja 3 buketa“, koji su dostupni za samo 34,99 kuna mjesečno čak godinu dana. Novi korisnici usto dobivaju 6 mjeseci na dar filmske programe s više od 150 filmova i 20 premijera mjesečno bez stanke za reklame u premium buketu HBO i Cinemax.*

Atraktivna glumačka postava u novoj kampanji uvjerit će vas da po šarene bukete ne morate ići u cvjećarnice, već ih možete naći u najbližem poštanskom uredu ili za njih pitati svojeg poštara.

S dolaskom toplijeg vremena evotv je korisnicima osigurao mogućnost da ih doma dočekaju samo programi koje su odabrali.

Komentirajte prvi

New Report

Close