Douglas osmislio liniju proizoda inspirianu korejskim trendovima ljepote

Autor: Poslovni.hr , 23. siječanj 2017. u 10:15
Foto: PR

Douglas AQUA Focus linija proizvoda ekskluzivno je dostupna u Douglas parfumerijama i Douglas online shopu.

Douglas AQUA Focus, linija proizvoda ekskluzivna je linija u asortimanu Douglas parfumerija. Mekana tekstura ove linije nevjerojatno je nježna i lagana te se trenutno upija u kožu, a sadrži Douglas Aqua Focus Facial Water, Douglas Aqua Focus Intensive Serum, Douglas Aqua Focus Gel Cream and Reach Cream i Douglas Aqua Focus Ligt-As-Air Mask.

Ekskluzivni proizvodi kreirani su po uzoru na novi korejski trend ljepote, inspiriran rastućom potražnjom za prirodnim proizvodima, s posebnim iskustvom senzualnosti.  Douglas AQUA Focus kombinira prirodne sastojke i zapanjujuće teksture za neviđeno iskustvo hidratizirane kože.  Ključ je u trostrukom aktivnom kompleksu – voda sa švicarskih ledenjaka u kapsulama, ekstraktom matičnih stanica opuncije te ekstrakt divljih maćuhica i polisaharida.

Ova linija idealna je za hladne zimske dane, a njezini aktivni sastojci obećavaju iznimnu hidrataciju i njegu vaše kože. Douglas AQUA Focus linija proizvoda ekskluzivno je dostupna u Douglas parfumerijama i Douglas online shopu.

Komentirajte prvi

New Report

Close