Organizacija posla od kuće
JEDNOSTAVNO RIJEŠITE IZAZOV RADA NA DALJINU

Cisco donira licence za Webex – nastavite neometano s poslovanjem!

U ovim neizvjesnim trenucima, kada nitko ne može sa sigurnošću predvidjeti koliko će ova zdravstvena kriza trajati, Cisco donira videokonferencijska i mrežna rješenja za zaposlenike.

PD VL native tim
23. ožujak 2020. u 17:58

Globalna kriza izazvana širenjem Corona virusa tvrtkama je prvenstveno postavila imperativ zaštite zdravlja zaposlenika. Nakon što je većina zaposlenika, zbog pandemije, ostala kod kuće, postavilo se ozbiljno pitanje za tvrtke svih veličina – od freelancera, poduzetnika i mikro poduzeća do multinacionalnih korporacija, a to je kako održati kontinuitet poslovanja 

Kao posljedica izbijanja i širenja virusa, rad na daljinu je ogromnom porastu. Suprotno popularnom shvaćanju, takav rad  postao je istinski ekvivalent rada u uredima i obuhvaća puno više od video konferencija. Stoga se nametnulo logično pitanje koliko smo još ovisni o tradicionalnim oblicima organizacije rada i kako se prilagoditi novonastaloj situaciji?  

Cisco Webex kao krovno rješenje za neometano poslovanje 

U ovim neizvjesnim trenucima, kada nitko ne može sa sigurnošću predvidjeti koliko će ova zdravstvena kriza trajati, Cisco donira videokonferencijska i mrežna rješenja za zaposlenike. Videopozivi u HD kvaliteti, neograničeno korištenje sastanaka, razmjena dokumenata, dopisivanje i snimanje dostupni su besplatno za pojedine korisnike, male i velike tvrtke. Sve tvrtke čiji zaposlenici rade na daljinu svakako se trebaju pobrinuti i za sigurnost svojih podataka i mreža, što je iznimno važno za sigurnost poslovanja svih tvrtki. 

Upravo zato se ponuda usluga Cisco Webex platforme proširila i na tri sigurnosne platforme koje štite sudionike u distribuiranim timovima, u bilo koje vrijeme, na bilo kojoj platformi i uređaju. Za sve postojeće korisnike prošireni su besplatni limiti usluga, a za nove korisnike su osigurane besplatne licence. 

  • Cisco Umbrella zaštitit će vas od zlonamjernih internetskih odredišta te brzo i jednostavno postaviti sigurnosni kišobran oko vašeg sustava.  
  • Duo Security vam omogućava provjeru identiteta korisnika i kvalificira pouzdanost uređaja prije pristupa aplikacijama. Zero-trust Duo Security platforme minimizira mogućnost provale u sustav. 
  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client vam omogućava povezivanje i rad s korporativnih prijenosnih računala ili mobilnih telefona te pruža potpunu kontrolu pristupa.  

Unatoč COVID-19 krizi, uz prave alate i resurse za vaš tim, nastavite neometano s vašim poslovanjem 

Sadržaj omogućio Cisco

 

New Report

Close