6 razloga za DBA na najprestižnijim poslovnim školama u Europi

Autor: Promo , 01. listopad 2020. u 08:40
Foto: Promo

Po završetku doktorskog programa stječe se titula Doctor of Business Administration (DBA) Sveučilišta Sheffield Hallam, što je ekvivalent najvišem doktorskom stupnju formalnog obrazovanja.

Sheffield Hallam University, jedan od vodećih fakulteta Velike Britanije, nudi četverogodišnji program doktorskog programa iz poslovne administracije, DBA, u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa.

Sheffield Hallam istraživački program uvršten je u top pet od svih modernih sveučilišta u Velikoj Britaniji u najnovijem nacionalnom okviru Istraživačke izvrsnosti (REF) 2014. Sustav e-učenja na SHU jedan je od najopsežnijih i najnaprednijih u zemlji.

Doktorat iz poslovne administracije je namijenjen svima koji se žele znanstveno i stručno usavršavati nakon postignutog magisterija te polaznicima omogućuje da unaprijede i obogate svoja akademska i praktična znanja. DBA omogućuje menadžerima i višim profesionalcima da slijede svoje akademske, osobne ciljeve i razvoj karijere.

Po završetku doktorskog programa stječe se titula Doctor of Business Administration (DBA) Sveučilišta Sheffield Hallam, što je ekvivalent najvišem doktorskom stupnju formalnog obrazovanja. To pak otvara mogućnosti nastavka karijere kako u akademskom svijetu, na brojnim poslovnim učilištima i fakultetima, tako i na raznim pozicijama u businessu gdje se zahtjeva vrhunsko znanje i specijaliziranost.

„S ponosom možemo reći da već treću godinu upisujemo DBA program na ZŠEM-u u suradnji s poslovnom školom sa Sveučilišta Sheffield Hallam iz Velike Britanije. To sveučilište je svrstano među najpropulzivnija moderna sveučilišta u Velikoj Britaniji s velikim istraživačkim budžetom i iskustvom u međunarodnoj razmjeni. Studij je osmišljen na način da omogućava polaznicima usklađenje i balans njihovih poslovnih karijera uz istovremeno uspješno pohađanje studija. Traje četiri godine i vrijeme je podijeljeno između nastave i samostalnog istraživanja pod vodstvom mentora. Mjesto održavanja nastave je Velika Britanija i Hrvatska. Nastavnici i mentori na programu su odabrani znanstvenici i stručnjaci s međunarodnim iskustvom sa ZŠEM-a i Sveučilišta Sheffield Hallam. Svakom od polaznika programa je dodijeljen mentor koji ih vodi kroz studij“, rekao je dr.sc. Borna Jalšenjak, viši predavač poslovne etike i vodstva ZŠEM-u i jedan je od voditelja doktorskog studija.

6 razloga za DBA

Međunarodni doktor poslovne administracije

Doktor poslovne administracije, DBA, predstavlja visoko cijenjeni akademski stupanj koji može otvoriti vrata u i unutar međunarodnog poslovnog svijeta. Prema britanskom zakonu, DBA je stupanj jednak stupnju doktorata.

Visoka kvaliteta i prepoznavanje

DBA ZŠEM i SBS široko je priznat doktorski program čiji polaznici imaju koristi od izvanredne kvalitete istraživanja i obrazovanja na oba sveučilišta.

Fleksibilno postavljanje i strukturirani program

Zbog svog fleksibilnog okruženja, DBA omogućava svojim sudionicima da nastave doktorat bez potrebe da stave karijeru na čekanje.

Umrežavanje

Studiranje s kandidatima iz menadžmenta srednje i visoke razine koji imaju međunarodnu karijeru.

Snažni partneri

ZŠEM i SHU su međunarodno poznata sveučilišta koja tvore tim snažnih i dobro povezanih partnera.

Individualni pristup

Individualni rad s mentorom na temelju profesionalnog istraživanja koji je usklađen s vašim specijalističkim istraživačkim fokusom

ORGANIZATOR
GLAVNI PARTNER
POD POKROVITELJSTVOM

New Report

Close