5 razloga zašto poslovni korisnici odabiru individualni tečaj stranog jezika

Autor: Promo , 26. travanj 2018. u 08:59
Kad se pojavi potreba za učenjem novog stranog jezika ili usavršavanjem postojećeg znanja, važno je odabrati način učenja koji će osigurati maksimalnu kvalitetu i produktivnost

Kad se pojavi potreba za učenjem novog stranog jezika ili usavršavanjem postojećeg znanja, važno je odabrati način učenja koji će osigurati maksimalnu kvalitetu i produktivnost.

Uz poslovne obveze i stručne edukacije, pronaći vremena za učenje stranog jezika nije nimalo lako. Osim što zahtijeva vrijeme, potrebno je krenuti s velikom voljom i predanošću kako bi se ostvarili željeni rezultati. 

Kad se pojavi potreba za učenjem novog stranog jezika ili usavršavanjem postojećeg znanja, važno je odabrati način učenja koji će osigurati maksimalnu kvalitetu i produktivnost. 

U nastavku donosimo 5 razloga zašto je individualni tečaj pravi izbor

  1. 100 % NASTAVE POSVEĆENO JE SAMO VAMA – Budući da se radi o nastavi "jedan na jedan", kao polaznik imate svaku minutu nastave i svu pažnju profesora na raspolaganju.  
  2. SADRŽAJI PRILAGOĐENI INDIVIDUALNIM POTREBAMA – Ovisno o vrsti tečaja koju odaberete, program udžbenika ili odabir materijala uvijek se prilagođava specifičnostima vašeg radnog mjesta ili situacijama za koje se pripremate.
  3. VIŠE PROSTORA ZA KONVERZACIJU I POVRATNE INFORMACIJE – Osim što je vrijeme maksimalno iskorišteno za konverzaciju, otvara se i prostor za detaljniju analizu vlastite izvedbe s profesorom. 
  4. BRZO UOČLJIVA VEĆA SIGURNOST U KOMUNIKACIJI – Često nerado govorite na stranom jeziku pred grupom zbog straha od pogreške. U individualnoj nastavi nalazite se pred stručnjakom s kojim razvijate odnos povjerenja. Zbog toga, ispravljanje pogrešaka i ponavljanje ne izazivaju nelagodu već se traže i prihvaćaju kao neophodna podrška u učenju. To svakako ima pozitivan utjecaj na samopouzdanje i sigurniji nastup u stvarnim situacijama. 
  5. PRIPREMA ZA POSLOVNE SITUACIJE – Zbog prilagodbe sadržaja specifičnim potrebama te korištenja vaših autentičnih materijala, moguće je simulirati vrlo konkretne poslovne situacije. U grupnoj nastavi to nije moguće jer, npr. teme sastanaka i prezentacija moraju biti općenitije kako bi bile primjenjive svim polaznicima. 

Ponovnim osvještavanjem svih prednosti individualne nastave, samo još trebate odabrati način učenja koji vam najviše odgovara.

HalPetove individualne tečajeve moguće je pohađati: 

  • u učionici (klasični način učenja "jedan na jedan")
  • blended (kombinacija nastave u učionici i online)
  • online (lekcije online u sustavu LPC),
  • u virtualnoj učionici (sesije Skypeom). 

Pošaljite već danas HalPetu upit za neobaveznu ponudu individualnog tečaja stranog jezika (engleski, njemački, talijanski i drugi), putem obrasca online ili se direktno javite putem forme za kontakt

New Report

Close