Trillenium Hrvoja Prpića je najuspješniji hrvatski startup

Autor: Darko Bičak , 23. rujan 2015. u 11:33
Hrvoje Prpić je jedan od osnivača HG Spota/PIXSELL

Izabrani hrvatski predstavnici za srednjoeuropsko natjecanje poduzetnika početnika.

Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) održano je hrvatsko finale za izbor najboljih startupa koji ulaze u srednjoeuropsko natjecanje Central European Startup Awards.

U konkurenciji za najbolje natjecalo se 35 hrvatskih startup tvrtki i istaknutih osoba. Međunarodni žiri sastavljen od srednjoeuropske i globalne startup scene najboljim hrvatskim startupovima i osobama s najvećim osobnim utjecajem u 2015. godini proglasio je E-glas osnivača Miroslava Vrankića u kategoriji Best Cloude/Data App, a isti dobitnik je nagrađen i u kategoriji Best Social Impact Startup. Startup Vitastiq, osnivača Deana Vranića, najbolji je u kategoriji Best User Expirence.

Najbolji FinTech Startup je Oradian osnivača Antonia Šeparovića, Andrewa Mainharta te Julein Orehlein. Projekt Sveučilišta u Rijeci, Step Ri pod palicom Borisa Goloba, nagrađen je kao Best Coworking Space. Kao najutjecajnija žena u ovom segmentu izabrana je Mia Biberović, izvršna urednica platforme netokracija.com. Startup godine je Trillenium osnivača Hrvoja Prpića, poznatog poslovnog anđela. U Beču će 8. i 9. listopada u Beču biti proglašeni pobjednici prema kriteriju online glasovanja. 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Koja je definicija “start up”? Hrvoje Trillenium radi bar 10 godina!


Šta nije to propalo, ako me pamćenje služi?

yepp, napustio je tu ideju, i preorijentirao se na bitcoin.

Prpić se pokajao što nije uložio u Rimca i otkrio do koje granice će ‘držati’ bitcoine

Šta nije to propalo, ako me pamćenje služi?

New Report

Close