Baggizmo u lovu na 35 tisuća dolara

Autor: Bernard Ivezić , 28. svibanj 2015. u 22:00
Osmislili su prilagodljivu mušku torbu/Mladen Šarić

Projekt jedinstvene muške torbe pokrenuli su međunarodno nagrađivana dizajnerica Izvorka Jurić i njezin suprug Ladislav Jurić.

Nakon brojnih uspjeha slovenskih dizajnerskih startupa usmjerenih na muške kupce i koji su na Kickstarteru prikupili milijunska sredstva, u Zagrebu je pokrenut prvi takav hrvatski startup Baggizmo.

Projekt jedinstvene muške torbe pokrenuli su međunarodno nagrađivana dizajnerica Izvorka Jurić i njezin suprug, suosnivač startupa WhoHack Ladislav Jurić. Dizajn minimalističke muške torbe koja se može prilagoditi različitim odjevnim stilovima, nositi ispod odjela pa i tijekom vožnje automobila i bicikla, potpisuje studio za dizajn Manufakturist. Taj studio dizajnirao je uličnu klupu koja će predstavljati Hrvatsku na šetnici od Vijeća Europe do Europskog parlamenta u Strasbourgu.

Autor fotografija Bagizzma je poznati hrvatski modni fotograf Mladen Šarić. U Bagizzmu kažu da su spremni za Kickstarter kampanju, koja kreće u ponedjeljak i kojom žele namaknuti 35.000 dolara kako bi imali proizvodnju u Hrvatskoj. "Praktičnost je postignuta vodoodbojnim materijalom koji dobro prijanja uz tijelo, a omogućava cirkulaciju zraka između torbe i tijela", kažu u Manufakturistu.

Komentirajte prvi

New Report

Close